agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğaya ve Yaşamınıza Sahip Çıkın > Türkiye ve Dünyada Gündem

Reklam

Bookmark and Share LinkBack Konu Araçları Mod Seç
Eski 22-12-2011, 22:44   #1
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Fransa' ya tepki/fransız mallarını protesto

Ülkeme karşı ön yargılı davranan başka bir ülkeye, elbet benimde tepkim olmalı.

Şahsi fikirlerimi arzedeceğim. Beni bağlayan ve benim uygulayacağım tavırlar/protesto çeşitleri olacak.

Fransa' ya, 22-12-2011 tarihi itibari ile tepkimi şöyle göstereceğim.

- Dünya parfüm sanayiinde lider ülke olması nedeni ile, tüm Fransız Parfümeri ürünlerini boykot edeceğim ve satın almayacağım. Parfüm sanayii büyük bir sektör ve az sayıda patronu olduğunu düşünüyorum. Böylece tepkimi direk algılayabilir/hissedebilir ve kendi ülkesinde bir şeyleri düzeltmeye yöneltebilir.

-Fransiz şarabı, Organik kimya mamülatı, Eczacılık ürünleri, Kozmetik ürünler, demir/çelik, elektrikli ürünler, bisiklet, motorlu taşıt, makina, kazan, optik malzeme, traktör, giyim ve tekstil, dergi, film malzemeleri ....v.s. almayacağım.

-Yukardakileri ithal eden yerli firmalardan da bu ürünleri almayacağım.

-Fransız ara malzemesi ithal eden yerli firmaların, işlenmiş ürünlerini de almayacağım.

-Üstünde Fransız etiketi, ara malzemesi, kokusu sinmiş tüm malları da almayacağım.

-Alış veriş yaparken soracağım, hemde sesli olarak, Fransız malı mı?, en ufak EURO centi dahi olsa Fransa' ya giden bir kapik/kuruş var mı? diye. Sesli soracağım ki yanımdaki/arkamdaki de duysun.

-Fransız vatandaşlarına karşı bir tutumum yok. Onlar benim dünya dostlarım kalacak gene. Sadece, böyle kısır/kuş beyinli/ 38 oy ile geçmesine olanak sağlayan 500 küsür devekuşu gibi kafalarını kuma gömen, akıllı olduklarını sanan/hayal eden politikacıları olan ülkeye karşı tavrım.

-Fransa sermayesi ile kurulmuş yerli şirketleri araştıracağım ve onlardan da ürün/hizmet almayacağım.

-Fransa devletini öven her hangi bir yerli firma ürününü de almayacağım.

-Fransız ortağı olan yerli firma ürünü de almayacağım.

Bu tavrım ne zamana kadar devam edecek diye sorulursa diye belirteyim; Buna Fransa karar verecek. İlel ebed derlerse bence kabul, sonsuza kadar sürecek demektir öyle derlerse.

Ben bir kişiyim, bakalım Fransa' yı ne kadar rahatsız edeceğim.

Onların tarihsel geçmişlerden bildikleri/korktuğu ''Türkler' in uzun vadeli düşünüp plan yapmaları''.

Belki de 100-200 hatta 500 sene sürecek bu tepkim, neslim vasıtası ile. Bunu Fransa önleyebilir ancak.

mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2011, 02:03   #2
Moderatör

Güler's Avatar

Giriş Tarihi: 26-04-2007
Galeri: 103
Sizce, toplumumuz duyarlı davranır mı bu konuda? Hiç sanmıyorum. Gençlerimizde öyle bir " adam sendeee cilik" var ki, şaşırıyorum.
Yer yerinden oynasa, kulaklarında kulaklık ellerinde cep telefonu ya müzik dinliyorlar, ya da internet cafelerde oyun oynuyorlar.
Kırk sene evvel ve daha öncesi, durum çok daha başkaydı.

Fuarda dolaşırken Hayrettin Karaca Bey'e rastladık. O kısacık konuşmamızda bile söyledikleriyle unuttuklarımızı hatırlattı, görmek istemediklerimizi bize gösterdi. O yaştaki biri bile, bizlerden daha çok millî hislerine bağlı, yapılanlara tepkili.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2011, 07:09   #3
Ağaç Dostu

mandalinci's Avatar

Giriş Tarihi: 01-03-2011
Galeri: 2
Sn. Güler,

Gençlerle ilgili sözleriniz doğru, katılıyorum ama bu çocukları biz böyle yaptık.

Ben kendi adıma dün akşam kızımın haberlerde bu konuyu dinlemesini sağladım ve üzerinde konuştuk, faydası olacağına inanıyorum. Konuyu sürekli gündemde tutarak onları bu konu hakkında bilinçlendirebiliriz diye düşünüyorum.

Avrupa'da herhangi bir ülke, şu anda da Fransa bize gereksiz tepki gösterdiğinde, oralarda yaşayan Türkler gösteri yapıyorlar. Genellikle de pek etkili olmuyor.

Benim fikrim; başlangıç olarak 1 günlüğüne, sadece 1 günlüğüne tüm Türkler bulundukları ülkelerin bankalarından paralarını çekseler o ülkenin ekonomisine epey bir zarar verebilirler. Gerekirse süre uzar.

mandalinci Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2011, 07:29   #4
Moderatör

Tekin's Avatar

Giriş Tarihi: 19-01-2007
Galeri: 22
Fıransa ya karşı bu sefer Fıransız kalmayacağımızı ümit ediyorum ben de.

Eklenen Resimler

Tekin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2011, 09:55   #5
Moderatör

Güler's Avatar

Sevgili mandalinci siz de haklısınız.

Oğlum ilköğretimden sonra Alman Lisesini kazandığında ona devamlı olarak " bu okulun çalışma sistemini, disiplinini öğren ama sakın Alman hayranı olma" diye hep işledim durdum.
Hazırlık sonrası sınıfından birkaç arkadaşı yaz tatilinde Almanya'ya gittiler.
Ne o sene ne de ondan sonraki senelerde tatilde oğlanı bir türlü Almanya'ya gitmeye ikna edemedik. " Oğlum gitsene, hem de almaca pratik yaparsın" dediysek de para etmedi.

Ne zaman ki iş hayatına atıldı, işi ile ilgili veya tatil programı yaparken ara durak olarak Almanya'ya uğrar. Ama okulundaki öğretmenleri tekrar İstanbul'u ziyaret geldiklerinde mutlaka okul arkadaşları buluşur, öğretmenleri ile beraber bir yerde yemek yer, sohbet ederler.

Bir defasında İngiltere'de et fiyatları çok cüzi artmıştı da bütün İngiliz halkı sokaklara dökülüp protesto etmişti. Ben de sormuşum " ne oluyor " diye. " Et fiyatlarını böyle istedikleri gibi arttıramazlar" demişlerdi bana.
Millet o ufacık bir arttırımda bile tepkilerini hemen veriyor, hele böyle bir memleket meselesinde kimbilir nasıl bir davranış sergilerlerdi?

Eski 23-12-2011, 10:07   #6
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Sayın Güler;

Ne mutlu böyle evlatları olanlara. ALLAH cümlesinin tahtını bahtını açık etsin inşallah.

Sizin bu güzel yazınızı okurken, TV de birisi de ahkâm kesiyordu. ''Etkisi olmaz, biz zarar görürüz...vs.'' Hemde daha dumanı üstünde iken.

Armut dibine düşer derler, ama o TV de konuşan zât-ı muhterem için böyle bir şey olmaz. ''Armut Kafalı'' deyimimiz; kafa şekli için kullanılmamıştır.

''Armut kafalı''

-Hiç olmazsa içimi rahatlattım.

Tepkim de sürecek. Armut Kafalılar çıksada.

Özür ve saygılarımla lütfen.

Eski 23-12-2011, 12:45   #7
Ağaç Dostu

Jezebel's Avatar

Giriş Tarihi: 05-02-2010
Galeri: 8
Nicolas Sarkozy 'nin kompleksleri bir değil iki değil.
Adamın psikolojisi "ezik" ki acısını çıkarmak için taa 1915 lere gitmek zorunda kalmış.
Bu gününden mutlıu olan geçmiş için mükafat da intikam da istemez...

Name:  sarkoş.jpg
Views: 535
Size:  58.2 KB

Zavalıcık...

Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2011, 13:19   #8
Moderatör

Güler's Avatar

Güzel bir kare, sağ ol.

Eski 23-12-2011, 14:25   #9
Ağaç Dostu

ciceksever70's Avatar

Giriş Tarihi: 14-02-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Jezebel Mesajı Göster
Nicolas Sarkozy 'nin kompleksleri bir değil iki değil.
Adamın psikolojisi "ezik" ki acısını çıkarmak için taa 1915 lere gitmek zorunda kalmış.
Bu gününden mutlıu olan geçmiş için mükafat da intikam da istemez...

Eklenti 260932

Zavalıcık...
Bu kareyi izninizle facebook`ta paylasacagim. Tüm insanlar hassasiyet göstermeli.

ciceksever70 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2011, 16:40   #10
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-03-2010
Gercekleri yazayim burdan kovulurmuyum bilmiyorum...

Fransiz mallarini boykot edelim...edelim peki...

Israili boykot edelim ...edelim peki

Ermenistani dislayalim...disladik zaten...

Suriyeyi boykot, yaptirim,goz dagi...yaptik mi bunlari bilmiyorum...

Yunanistan ocu,amerika kuyumuzu kaziyor

Avrupa nin tumune bir kasik su lazim...kasigi nereye sakladiysak bulamiyorlar..

Nereye kadar Taaaa ki Milli maca kadar...bi yenersek kazara fransayi bence sorun cozulur...

simdi boykot edelim fakat UNUTMAYA az kaldi..o yuzden simdeden edebildigimiz kadar edelim...

seyyah53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2011, 16:54   #11
Ağaç Dostu

Jezebel's Avatar

Fransız malı, muadili bulunmayan tansiyon ilacı kullanıyorum.
Bu konuda öneriniz nedir
Fransada imal edilen aşı ve ilaçlar konusunda tavrımız ne olmalı

Eski 23-12-2011, 17:14   #12
Ağaç Dostu

mrduran's Avatar

Alıntı:
Fransız malı, muadili bulunmayan tansiyon ilacı kullanıyorum.
Bu konuda öneriniz nedir
Fransada imal edilen aşı ve ilaçlar konusunda tavrımız ne olmalı
Biz sürünmüyeceğiz efendim, onları süründüreceğiz.

Yaşayalım ki süründürelim. İntihar bize yakışmaz))

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

Eski 23-12-2011, 18:49   #13
Ağaç Dostu

memet's Avatar

Giriş Tarihi: 18-02-2006
Galeri: 11
Bugün bu konuda çok konuşma oldu televizyonlarda, en çarpıcı olanı çıkan yasanın bir benzerinin bizim yasalarımız arasında zaten var olduğu idi.
Ülkemizde düşünce açıklamak ağır cezalara çarptırılmanıza neden olabiliyor.
Sanırım önce kendi yasalarımız üzerinde çalışmalıyız.
Sonuçta başka bir ülkede çıkan yasa bizi bağlamıyor ülkemizdeki yasalar bağlıyor.

memet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-12-2011, 18:57   #14
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Giriş Tarihi: 23-02-2009
Galeri: 12
Arkadaşlar haddim olmayarak bende memet beye katılıyorum, benide ülkemde çıkan yasalar ilgilendiriyor, konuyla ilgisi yok fakat yazmadan edemiyeceğim bu gün çıkan bir yasa, emekli vekillerin maaşlarına yüzde yüz zam yapılmış.

Satı Uğurtan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2011, 08:38   #15
Ağaç Dostu

Jezebel's Avatar

Evet haklısınız bu fırsattan istifade hazır kamuoyunun dikkati Fransaya yoğunlaşmışken bunu da yaptılar-

Biyogüvenlik Kurulu, kamuoyu görüşüne açtığı 13 GDO'lu mısır çeşidinin ithalatına onay verdi. Sırada Kurul'un onayını bekleyen 42 çeşit GDO'lu ürün daha var.

Eski 24-12-2011, 09:07   #16
Ağaç Dostu

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Daha önce İsrail protesto edildi. Devletlerarası ilişkiler en alt düzeye indi. İsraille ticaret aynı şekilde devam etti. Özel sektör ticari ilişkilerini sürdürdü.

Fransa ile de durum aynı olacak. İşadamları, ithalatçı ve ihracatçı firmalar daha protesto sözünü duyar duymaz ekonomik protesto olmasın dediler.

Sevgili Jezebel'in yazdığı mesajıda unutmamak lazım. Fırsatları değerlendirme....!!!

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2011, 10:18   #17
Ağaçsever

Gokkurt's Avatar

Giriş Tarihi: 01-06-2011
Umarım toplum olarak gerekli duyarlılığı gösteririz ve birey olarakta üstümüze düşeni yaparız.Bu arada 2004-2005 yılları aklıma geliyor yine aynı oyun sahneye konmuş fakat öyle bir toplumsal duyarlılık gösterdik ki fransa ile ticaret hacmimiz arttı.

Gokkurt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2011, 12:32   #18
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Alıntı:
Sevgili jezebel, fırsat buldukları an ne yasalar çıkaracaklar,ne onaylar verecekler, 42 olsa kaç 42 onay verecekler hazır toplum başka yöne odaklanmışken.

Eski 24-12-2011, 20:22   #20
Ağaç Dostu

Satı Uğurtan's Avatar

Sevgili malina, çok çok teşekkürler çok güzel bir yazı.

Eski 24-12-2011, 20:29   #21
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2006
Bay Hırt… - Bekir Çoşkun - yilmazozdil.net

drhegeli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2011, 20:45   #22
Ağaç Dostu

dermana's Avatar

Giriş Tarihi: 19-12-2010
Galeri: 18
konunun başlığına bakıyorum, gelen yorumlar, alıntılar fransayı haklı çıkarmaya yönelik.... vatanseverliğimiz bu mu?

dermana Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 24-12-2011, 20:53   #23
Ağaç Dostu

loveflower's Avatar

Giriş Tarihi: 27-03-2011
Sevgili memete, Satı Uğurtana, Gukkurta ben de katılıyorum, biz üstümüze düşeni yapıyoruz da,oyunlar hep aynı; sermaye sahipleri ile iktidar sahipleri kendi çıkarlarını her şeyin üstünde tuttukları için sonuç yine onların çıkarlarına hangisi uygunsa o oluyor.

Sermaye sahipleri çoktan ekonomik protesto olmasın diye önlemlerini almak için kolları sıvayıp ve çoktan gerekli düzenlemeleri yapmaya başlamışlardır bile. Onlar 1 günlüğü bırak 1 saatlik kar-zararlarına göre hareket ederler. Vatanmış, milletmiş, ülke onurumuzmuş; hiç biri öncelikleri değil.

Sevgili Sevim.K haklısınız, o bir gecede çıkartıp maaşlarını neredeyse iki katını artırtıkları yasa da aynı zamanda 15 aydır çalışanlar için yapamadıkları düzenlemeyi de (ekonomik yük getirir nedeni ile 15 aydır düşünüyorlardı) sıkıştırdılar, çalışanlara verecekleri cüzzi bir rakam yük getiriyor da milletvekillerinin kendilerine bir gece de yaptıkları emekli maaş zammı getirmiyor mu. Hem de sadece 2 yıl çalışmaları yetiyor bunun için.
Bu arada o kadar çok yasa çıktı ki yeni, hiç bir dönemde bu kadar çok yasa çıkmamıştı. Bugün seminerde değerli bilim adamları hocalarımız hukuk profesörlerinin dedikleri gibi resmen yeni yasa bombardımanına tutulduk.

Üç ana mevzuatımız değişti. 1 tanesi yürürlükte 2 tanesi 2012 de yürürlüğe girecek. Özel yasaları, torba yasaları saymıyorum bile. Hele hele içler acısı Kanun Hükmünde Kararnameleri hiç saymıyorum. Çıkan yasaların hukuki açıdan nasıl olduklarına, esasına hiç girmiyorum. Hukukçu olarak biz bile zor yetişiyoruz çıkan yasalara. Daha bugün usuli yasamız (ki çok çok önemlidir) için sabahtan akşama seminere katıldım üniversitede. Uygulamada bir sürü sıkıntı yaşayacağız.

İnşallah felaket ile sonuçlanmaz.

Sevgili malina, başlığı görünce benim de aklımdan geçmişti burada paylaşmak, siz çoktan taşımışsınız bile.
Saygılar.

loveflower Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-2011, 03:07   #24
Ağaç Dostu

Jezebel's Avatar

Fransaya tepkimiz olsun, ancak kendi kendimize yaptıklarımız ne olacak
Ülkemize ve milletimize zarar vermiş ve bulunduğu yerden zarar vermeye devam eden bir zata bir ada tahsis etmiş, büyütüp besliyorsanız, Meclisinizde de bizim paramızla maaş verilen, korunan, resmi araç tahsis edilen kişiler türklüğümüze ve bayrağımıza küfrediyorsa...Saymaya dilim varmayan binlerce başka tüylerimi diken diken eden durum...kendi çıkarlarımızı kendimiz baltalıyoruz...
Ve bizim kılımız kıpırdamıyorsa, ihaneti Fransada aramaya gerek yok.
Önce tekrar saygı duyulması gereken bir millet olduğumuzu ıspatlamamız gerekiyor.
Şanlı ecdadımız şöyle yapmış, Osmanlı böyleymiş...
Bunların hepsi geçmiş, tarih...
Bu günümüze bakıp, biz kendimiz şahsen, bilfiil, doğduğumuz günden bu yana milletimiz, ülkemiz için ne yaptık bir bakalım.
İhaneti Fransada aramaya gerek yok, onlar zaten fransız, kendi çıkarları var.
Hain arıyorsak biraz da aynaya, kendi içimize bakalım...tekrar saygı duyulması gereken bir millet olduğumuzu ıspatlamamız gerekiyor.
Ecdadımız yaptıklarıyla Mozarta ilham olup ' yı yazdırdı...
Cebren değil, boykotla değil, ilham verdikleri için...
Bizim yaptıklarımız nelere ilham olduğunu görmek için 1975'lerden bu yana olan siyasi tarihimize bakmamız yeter...
Ben utanıyorum, sizi bilmem.

Eski 25-12-2011, 03:32   #25
Ağaç Dostu

Kemal Kabcık's Avatar

Giriş Tarihi: 19-08-2007
Paylaşımcı-Dost AĞAÇLAR.NET Duyarlılıklarına; ÇOK ÇOK, TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR Ederim!

FRANSA MAĞLUP OLMUŞTUR ASLINDA!.
FRANSA'YA MAĞLUBİYETİNİ GÖSTERMEK İÇİN:
ELİMDEN ve KALBİMDEN GELEN ile,
TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ'NİN KESİN ZAFERİNİN DAİMİLİĞİ İÇİN
AĞAÇLAR.NET DOSTLUKLARI ile BİRLİKTEYİM!.

İYİ Kİ VARSIN DOSTLUK ve DOSTLUĞUN TEBESSÜMDEKİ ZAFERİ DAİM OLSUN İNŞALLAH!.

Kemal Kabcık Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-12-2011, 03:45   #26
Ağaç Dostu

Kemal Kabcık's Avatar

Paylaşımcı-Dost AĞAÇLAR.NET Duyarlılıklarına; ÇOK ÇOK, TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR Ederim!

BEN; RENAULT MARKA OTOMOBİLE: ESKİDEN HER ÜRÜNÜNE AKROSTİŞ ŞİİR YAZMIŞTIM!.
ÜRETİMİ OLAN HER İSME BİR AKROSTİŞ YAZMIŞTIM!.
O ZAMANLAR "BROADWAY, FLAHŞ," VARDI!.
ŞU AN "MEGANE" İÇİN ŞİİR YAZMAM MÜMKÜN!.
DOSTLUK; YAZDIRMIYOR ve KALEM DÖNMEZ OLDU RENAULT İÇİN!.
SEVMİŞTİM OYSA!.

Düzenleyen Kemal Kabcık : 25-12-2011 saat 03:46 Neden: Metin Biçimini Düzeltmek İçin!.
Eski 25-12-2011, 03:49   #27
Ağaç Dostu

Kemal Kabcık's Avatar

Ben; renault markası fransanın, diye biliyorum!. Hatalarımı kusurlarımı gideriverin ne olursunuz!. Saygılarımla!.

Eski 25-12-2011, 03:58   #28
Ağaç Dostu

Kemal Kabcık's Avatar

ELİMDE ve KALBİMDE OLAN İLE; YERLİ ÜRETİM MALLARINA GÖNÜL VERECEĞİM Aşk İçerisinde!..

ŞU AN "RENO 11" OTOMOBİL SAHİBİ MEHMET AĞABEYİM!.
EN KISA SÜREDE; "RENO 11" MARKAYI HURDAYA AYIRACAĞIM
ve SAMİMİYET ile DUYARLILIĞINI NAKŞEDEN
YERLİ OTOMOBİLİN İLK MÜŞTERİSİ OLMAK İÇİN ÇABA HARCAYACAĞIM!.

DOSTLUĞUN TEBESSÜMÜ DAİMİ OLSUN İNŞALLAH!. SAYGILARIMLA!.

Eski 25-12-2011, 04:15   #29
Ağaç Dostu

Kemal Kabcık's Avatar

ANADOLU'MUZDAN; MARKA MANZARALARI ve İNANÇ; YERLİ OTOMOBİLİN AZİMLİ ZAFERİ İÇİN Var!.

DİLE GEL ANADOLUM!.

Mazlumların Ahını; Sen Ezelden Aldın Taşıyorsun: Hasret Kalacaksın Aşka Bir TaneM!.
Eskiden; Övgü Dolu Sözlerimden Nasip Aldın Cahilliğim ile, Sensin Aşklarda BiçarE!.
Gazlı Sisteme Geçtik Flash Marka Otomobilinde, Aşkımız Sönmesin!. GÖNÜL YÜKLÜ DAĞ!.
Aşkımla Yükleniyorum Zamana; Eniştemdir, Öğretmendir; MEGANE SAHİBİ O DA AŞKLARDA!.
Nafile Olacak; KENDİNİ KURTARMA ÇABASINDA: İYİCE GÖMÜLECEKSİN BATAĞA! BAK ve İNAN!.
Ezdirmek İstemesen Aşka Kendini; BEN SANA BİR ŞEY YAPMAM!. EZİLMİŞSİN SEN NEFSİNE!.

{ Kaleme Alan: Kemal KABCIK – ANTALYA - 25 Aralık 2011 Pazar 04:13:22 }

Eski 25-12-2011, 04:43   #30
Ağaç Dostu

Kemal Kabcık's Avatar

YERLİ ÜRETİM OTOMOBİL; Sarkozy'in Kuyusunu Örtüversin ve İNSANA KUYU RAST GELMESİN!..

DİLE GEL ANADOLU'MUZ!.

Konstantin İçin; “YA SEN BENİ BİTİRİRSİN, YA DA BEN SENİ BİTİRİRİM!. Dedi Atamız!.
Şu An Sarkozy Kendini Belli Etti Çaresizliği ile ve Sarkozy Oy Düşkünü Bir İnsan!.
Oylarımız; SARKOZY ALEYHİNE OLACAK: ÜÇÜNCÜ BİN YIL İÇİN: ASRIN HATASISIN SARKOZY!.
SARKOZY; KENDİNE DOST BULDA: DÜŞTÜĞÜN ve ELİNLE KAZDIĞIN KUYUNA UYANIVER NE OLUR!.

{ Kaleme Alan: Kemal KABCIK – ANTALYA - 25 Aralık 2011 Pazar 04:41:38 }

Düzenleyen Kemal Kabcık : 25-12-2011 saat 04:56 Neden: İmla Hatalarımı Düzeltmek İçin!.

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 02:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2012