![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar
![]() |
Konu Araçları
![]() |
Mod Seç
![]() |
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Nedeni ben olsaydım böyle yapardım demeye getiriyorum,tabi ki siz istediğinizi yapın, benimkisi bir öneri, saygılarımla... envor ![]() Düzenleyen envor : 12-09-2009 saat 10:44 Neden: eksik kelime,imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2007
|
Merhabalar, ******* önerinizde haklısınız envor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sevgili Envor çok güzel seranız.Maşallah ![]() Satışı ne zaman yapıyorsunuz. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen envor : 12-09-2009 saat 10:45 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu.
|
Sizden gelen saksılar 7,5 litrelik, yani bunlarda tüm sezonu geçirip meyve verebilir mi? Ben her türlü biraz büyüteceğim ama bilgi almak için soruyorum. Bir de tahminen boyu ne kadar uzar bu sezon, ona göre dikeç yerleştireceğim saksıya? Teşekkürler cevaplar için ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen envor : 12-09-2009 saat 10:45 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Değerli arkadaşlarım size gönderdiğim franbuaz saksılarından yeni filizler çıkmaya başlamış olması lazım, eğer gördüyseniz ![]() ![]() (Her bitki yeni çıkartdığı filize bebek muamelesi yapar ve bünyesindeki besinleri ilk ona gönderir, zaten bıraktığımız dallardaki büyüme noktaları var besinin ona gitmesi lazım, kökten çıkanları o yüzden temizlemeliyiz) Düzenleyen envor : 12-09-2009 saat 10:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-02-2008
|
sn Envor bizi bırakıp nereye gidiyorsun bişeyemi kırıldın yoksa işin mi çıktı bu arada hesap numarası da vermedin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Ne iyi olmuş,hoşgeldiniz tekrar sn envor. Haberler pek iyi değil ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Sizi tekrar aramızda görmek sevindirici, tekrar hoşgeldiniz ![]() Benimkiler gayet sağlıklı, coştukça coşuyor mübarek ![]() Balkonda, öğleden sonra güneş görüyorlar. Suyu çok seviyor ve sanırım istiyorlar ![]() Dip sürgünler koparılacak mıydı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ama ben yinede o resmi görmek istiyorum... Mümkünse... ![]() Düzenleyen envor : 12-09-2009 saat 10:47 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Hayır sorun yok...Birinci sınıfı geçtiniz ![]() Yalnız arkadaşlar resim çekerken bitkinin büyüme noktasını iyi görüntüleyin, hataları orası söyler... ![]() Düzenleyen envor : 12-09-2009 saat 10:47 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu
|
Tamam sn envor. Yalnız şu an çekemiyorum resmi zira telefonla çektim diğerlerini de, büyüme noktaları tam görünemeyebilir. Evet hafif bir soğuk yeme durumu olabilir maalesef, ilk birkaç gün buruşuk kaldı ev içinde bende çok sıcak ve güneşsiz geldiğini düşünüp balkona almıştım. Hata yapmışım galiba. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Sn. Envor size bir sorum olacak, ne zaman ip bağlamak gerekir, benim frambuazlarım yavaş yavaş büyüyor sanırım, resimde ekleyeceğim yalnız şimdiden ip ile yönlendirme yapmam gerekiyormu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen envor : 12-09-2009 saat 10:48 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen envor : 12-09-2009 saat 10:48 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2007
|
Hoşgeldin Envor kardeş,yediden armızda görmek gerçekten sevindirici, emin ol bana yollıyacağın domates fidelerinin, framboğaz fidelerinin gelmemesine değil aramızdan ayrıldığına üzülmüştüm,iyiki döndün. HOŞGELDİN. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
|
Teşekkürler Sayın Envor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-04-2008
|
Merhaba ben aranıza yeni katıldım ve franbuaz hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.ist sarıyer de yetiştirilmesinin uygun olduğunu duydum .toprağı tutucu özelleği ve maddi, olarak yetiştirenlere etkilil olacağından bu yetiştiricilik işini çevremdeki insanlara tanıtmak istiyorum.bu yüzden çok fazla bilgiye ihtiyacım olacak .Ben sarıyer kent konseyi çevre grubu sorumlusuyum . bunu bir çalışma projesi olarak gündeme getirdik. frambuaz gibi hem çevreye yararlı hemde üreticisine gelir getiren ağaçımsı bitkiler hakkında bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|