![]() |
|
|
|||||||
| Reklam | |||
|
|
![]() |
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ağaç Dostu.
|
Kare-Yuvarlak Üretim Saksı -Viyol - Fide Poşet Satışı 2012
Kare-Yuvarlak Üretim Saksı - Fide Poşet Satışı 7'lik Kare Üretim Saksı ![]() 13 Lük Kare Saksı ![]() 15 lik Kare Saksı ![]() 25 lik Kare Saksı ![]()
Menekşe Saksısı ![]()
Not : Menekşe Saksılarının alt tabakları satış fiyatına dahildir. Fide Poşetleri
Değerli Üyelerimiz : Fatura kesebilmemiz için vergiye kayıtlı mükellefseniz vergi daireniz ve vergi numaranızı bildirmenizi eğer vergi mükellefi değilseniz nüfus cüzdanlarındaki TC kimlik numaranızı göndermeniz gerekmektedir. dogalbahce@gmail.com Tel : 0505 400 86 93 Düzenleyen doğalbahçe : 07-04-2012 saat 22:34 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
Ağaç Dostu.
|
ÜRETİM VİYOLLERİ 28 Gözlü Viyol ![]() 45 Gözlü Viyol ![]() 70 Gözlü Viyol ![]() 104 Gözlü Viyol ![]() Düzenleyen doğalbahçe : 06-02-2012 saat 18:40 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Ağaç Dostu.
|
OVA BALKON SERİSİ ![]() ![]()
DAMLA SAKSI SERİSİ ![]()
VİLLA MENEKŞE SAKSI SERİSİ ![]()
Düzenleyen doğalbahçe : 28-01-2012 saat 18:24 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-08-2009
|
merhaba, ova serisi saksıların ve tabaklarının fiyatı ile kare saksı tabaklarının fiyatı nedir acaba? |
|
|
|
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||||||||||
|
Ağaç Dostu.
|
Merhabalar, Kare saksı altlığı malesef mevcut değil, Ova saksılarına ilişkin fiyat listemiz aşağıda yer almaktadır.
|
||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#6 | ||||||||||||||
|
Ağaç Dostu.
|
Sevgili agaclar.net Üyelerimiz,
13'lük kare saksılarımız 1.5 litre lik olup stoklarımızda yer almaktadır. Adet fiyatı KDV dahil 0.75 TL dir. 13' Lük Kare Saksı ![]() ![]() ![]() Düzenleyen doğalbahçe : 29-01-2012 saat 19:53 |
||||||||||||||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderatör
|
1 Numara Villa Menekşe Saksısından ( 0.5 litreden) 5 adet rica ediyorum. Teşekkürler
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Siparişiniz alınmıştır. Kargonuz çıkarıldıktan sonra bilgilendirileceksiniz. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
fide poşeti elinizde varmı acaba? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-11-2011
|
dikkatimden kaçmıs özür dilerim özel mesajla ödeme bilgilerini atarsanız sevinirim bir kaç ürün almak istiyorum |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2012
|
damla saksıların fiyatları nedir acaba |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2012
|
http://www.agaclar.net/forum/balkon-...im/11897-2.htm SAYIN DOĞAL BAHCE BURADAKİ(ÇİLEKLERİN OLDUĞU SAKSILAR) GİBİ ÜRETİMLER YOKMU ACABA? |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Malesef linkte yer alan türlerde üretim mevcut değil. |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
25 lik 2 adet kare saksı |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Moderatör
|
Sayın doğalbahçe, menekşe saksılarından hala bir haber yok mu?
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
dikdörtgen uzun ve geniş saksılar varsa görmek ve fiyatlarını ögrenmek isterim Saygılarımla |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Moderatör
|
Merhaba ![]() 1 numara , 0.5 litre menekşe saksılarını bugün teslim aldım ve çok sevindim. Saksılar tasarım ve büyüklük olarak ideal boyutta. Menekşelerimi artık kök çürümesi nedeniyle kaybetmeyeceğim. Çok teşekkürler sevgili doğalbahçe. Menekşe yetiştiren arkadaşlarımıza örnek olabilmesi için kullandığım pet bardaklar ve mevcut menekşe saksılarımla kıyaslama yapabilecekleri fotoğrafı da eklemek istedim ![]()
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2009
|
Merhaba, 7'lik kare saksılardan 20 tane rica ediyorum. Ödemeyi nereye yapacağız? Teşekkürler... |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu.
|
Merhabalar 7 lik kare saksı stoklarımızda yer almaktadır. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sayın Doğalbahçe 30 adet 7cmlik 20 adet 9cmlik kare üretin saksısı istiyorum, hesap numaranızı gönderirseniz pazartesi günü sabah hesabınıza yatırırım ücreti. Saygılar. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu.
|
Siparişiniz onaylanmıştır, yarın UPS kargoya teslim edilecektir. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Hatay Serinyol Orman Fidanlık Şefiyim. Fidanlığımıza 5-8bin adet kadar büyük boy 15-20 litrelik plastik saksı almayı düşünüyoruz. Acaba fiyatlarınız ne olur? Sürekli alışveriş yapacağımız bir üretici arıyorum. Selamlar. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Sayın doğalbahçe,kırmızı yuvarlak saksı fiyatı nedir ,kaç cm çapındadır acaba? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|