![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Fıstık Çamı (Pinus Pinea) tohumları
Arkadaşlar merhabalar. İzmir Üçkuyular'da ikamet etmekteyim. Kendi ellerimle kendim için topladığım fıstık çamı tohumlarımı satma kararı aldım. Tohumlar akdeniz iklimine sahip İzmir'in en verimli ağaçlarından özel olarak tek tek toplanmıştır (en olgunları). Bilirsiniz İzmir fıstık çamı için çok ideal bir iklime sahiptir ve fıstık çamı denilince ilk akla gelen şehirlerden biridir. Fiyatı makul tutuyorum. Doğaya katkımız olsun.. 100 adet 10 lira, 250 adet 20 lira, 500 adet 40 lira, 1000 adet 70 lira.. ![]() Şimdiden alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.. İletişim: Hakan ÖZTÜRK - 0 505 870 89 62 (Avea) Bu sayfadan, özel mesajla ya da cepten bana ulaşabilirsiniz.. Düzenleyen discovery35 : 27-01-2012 saat 17:02 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
|
ekelim mi şimdiden? ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-07-2011
|
100 Tane alabilirm. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-01-2012
|
Merhaba.
Bu tohumlardan hala alabilirmiyiz acaba?Tessekur ederim. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-12-2011
|
Kaldı ise ben de almak isterim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Kemal bey, bu yazınızı yoğunluğumdan ötürü göremedim. Kısmetse tohumlarınız yola çıkar kısa zamanda.. Özel mesajla haberleşmeye devam edelim.. Sevgilerimle.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-12-2011
|
Sayın Discovery35, Gönderdiğiniz tohumlar, İstanbul'da verdiğim adrese salimen ulaştılar. Ben de inşallah Türkiye'ye geldiğimde tohumlarıma kavuşacağım. Çok teşekkür ederim. Saygılarımla. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tohumların sorunsuz bir şekilde adrese vardığına çok sevindim. Umarım o tohumların fidanlara, hatta kocaman ağaçlara dönüştüğünü görürsünüz. O zaman geldiğinde beni anmayı unutmayın sakın ![]() Sevgilerimle.. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|