![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Test-24
Flame Tree - Royal Poinciana Bayrak Ağacı diye bir ismi yok aslında, diğer ağaçların Türkçe isimlerini yazınca bu ağacın da Türkçesini yazmam gerekiyordu ki ipucu olmasın. Çok güzel bir ağaçmış... Bonsai si de çok güzel. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-06-2008
|
Ağaç değil çiçek demeti mübarek. Harika görünüyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Todor, haklısın aslında Alev Ağacı. Ama Alev Ağacı dersem kafa karıştırır diye düşündüm ben de bayrağımızın rengini düşünerek Bayrak Ağacı yazdım ![]() Böyle güzel bir ağacı paylaşmak istedim. Galiba Avustralya'da da yetişiyormuş. Ali Bey bu sayfayı farkederse, bizi bilgilendirebilir belki. oceanheart, ağacınızın şu anki durumunu fotoğraflayıp bizlerle paylaşırsanız çok seviniriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-12-2008
|
anavatanı avustralya. latince BRACHYCHİTON ACERİFOLİUS diye geçiyor. resmini gördügümce acer palmatum diyesim geldi fakat biraz inceledigimde alakasının olmadıgını gördüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-06-2009
|
merhabalar alev agacının bonsai sinden elimde 4 tane tohum var dün ılık suya koydum 24 saat suda kaldılar. az önce ekimlerini yaptım fakat hatalı birşey yapmaktan korkuyorum. bana yardımcı olurmusunuz? aldığım paketten bi miktar toprak ve ekim kabıyla çıktılar, tohumlar fıstık gibi fakat biraz daha büyük suda bekletip ambalaj üzerinde yazdığı şekilde 1 cm derinliğinde ektim, ekim kabına. devamlı olarak toprağı nemli tutmamı ve ekim kabının kapağını kapatıp direk güneş ışığından uzak tutmamı yazıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-05-2007
|
Süper bir ağaçmış..Park bahçelerde olsa da gözümüz bayram etse.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |