![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnciri yememekle çok şey kaçırıyorsunuz. Size tadına da bakmanızı tavsiye ederim. Bazı incirlerin tadı mükemmel oluyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
|
Artık seneye denerim, bu sene geçti ![]() -En soldaki en büyük ve en geç olgunlaşan incir, hala üzerinde ham incirler bulunuyor. -Ortadaki tat bakımından ortalamaymış. Bu sene toplayamadık ama üzerindeki bütün incirler çatlamış ve arılar afiyetle yiyorlar ![]() -En sağdaki incir en tatlı olan incirmiş fakat vakti geçmiş. Ağaçta son bi tane kalmış onu da karşılaştırma yapabilmek için kopardım. Boyut olarak ortadaki incir boyutunda oluyormuş. Sanırım hepsinin gözleri açık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-12-2017
|
Son incirler
29.10.2023 tarihinde son tadımlarımızı yaptık. Diyarbakır''in bardak inciri. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-12-2010
|
10 Nisan sabahı bölgemizde olan kırağı sebebiyle yeni yapraklanan incirlerin yaprakları yandı. Trabzon hurmalarının yaprakları da aynı şekilde yandı. Papaz erikleri nohut büyüklüğüne yaklaşmıştı çoğunluğu çürümüş. şeftaliler belli değil şu an için. Ama zarar epey var gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-06-2015
|
Selamlar, isimlendirme konusunda yazdıklarınıza katılıyorum. Bahçemizde 20'ye yakın incir ağacı var. Çoğu bardacık sadece bir iki ağaç kırmızı içli. Evet ne yazık ki türün ismini böyle biliyoruz. Ben esflora'da satılan siyah türleri çok merak ediyorum. Bi tık pahalı geldikleri için denemedim, bu tarz ürünleri çelik takasıyla bulabilsek harika olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|