Zaireciden 5 tl. ye 20 kg. buğday kabuğu aldım. Yani kepek. İri olandan. Japonlar pirinç kabuğundan yapıyorlarmış. Oralarda pirinç varsa bizde de buğday çok.
Bir naylona yaydım. Sırt tulumbasına 10 kg. suya (klorsuz) 1 lt. Ema koydum. E bu da 3 tl. ye falan geliyor.
![Name: IMAG0054 [640x480].jpg
Views: 3147
Size: 60.7 KB](https://www.agaclar.net/forum/attachments/temel-konular-toprak-gubre-tohum-sulama/138266d1272015050-imag0054-640x480-.jpg)
Oğlana fısfısla dedim. İyice yedirdim.
![Name: IMAG0056 [640x480].jpg
Views: 3084
Size: 63.9 KB](https://www.agaclar.net/forum/attachments/temel-konular-toprak-gubre-tohum-sulama/138267d1272015050-imag0056-640x480-.jpg)
Hanıma sık bakalım dedim.
![Name: IMAG0058 [640x480].jpg
Views: 3109
Size: 63.8 KB](https://www.agaclar.net/forum/attachments/temel-konular-toprak-gubre-tohum-sulama/138268d1272015050-imag0058-640x480-.jpg)
Sıktı, yuvarladı, koydu.Top gibi olmalı. Dağılmamalı...
devam...