View Single Post
Eski 23-04-2010, 11:50   #842
Halil Önen
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Bukaşi nasıl yapılır?

Zaireciden 5 tl. ye 20 kg. buğday kabuğu aldım. Yani kepek. İri olandan. Japonlar pirinç kabuğundan yapıyorlarmış. Oralarda pirinç varsa bizde de buğday çok.
Name:  IMAG0053 [640x480].jpg
Views: 3275
Size:  51.2 KB

Bir naylona yaydım. Sırt tulumbasına 10 kg. suya (klorsuz) 1 lt. Ema koydum. E bu da 3 tl. ye falan geliyor.

Name:  IMAG0054 [640x480].jpg
Views: 3102
Size:  60.7 KB
Oğlana fısfısla dedim. İyice yedirdim.

Name:  IMAG0056 [640x480].jpg
Views: 3042
Size:  63.9 KB
Hanıma sık bakalım dedim.

Name:  IMAG0058 [640x480].jpg
Views: 3065
Size:  63.8 KB
Sıktı, yuvarladı, koydu.Top gibi olmalı. Dağılmamalı...

devam...

Halil Önen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön