Terbiyeli Rezene
5 Eklenti(ler)
Avm'lerdeki tombullardan olmasa da bahçemde bir kök rezeneden yemek yaptım paylaşayım dedim.
Bahçeden topladım, yıkadım, parmak kadar doğradım. Eklenti 66341 Eklenti 66342 Bolca kurusoğanı kavurdum, rezeneleri ilave ederek kavurmaya devam ettim. Eklenti 66343 Küp küp doğradığım bir patatesi ilave ettim. Eklenti 66344 Önceden pişirdiğim kuşbaşı etleri ekledim, sevmezseniz koymayabilirsiniz tabii. Eklenti 66345 |
4 Eklenti(ler)
Biraz sıcak su ilavesiyle azıcık pişirip, terbiyesine geçtim.
Eklenti 66346 Küçük bir kase yoğurda 1 yemek kaşığı un, yarım limon ekleyerek karıştırdım. Eklenti 66347 Kaynayan yemeğin suyundan bir kepçe alıp terbiyeye koydum. Eklenti 66348 Terbiyenin kesilmemesi için azar azar yemeğe ilave ettim. Bir taşım daha kaynatıp, servis ettim. Eklenti 66349 |
Yeşil aksamından fazla koymadım, beni affedin ama tabağın ortasında bir yumak saç gibi bir görüntü oluşuyor, kökler daha güzel ve yemesi daha zevkli, tabi zevk meselesi...
|
çok güzel görüntülemişsiniz.
İzmir de arap saçı denen doğal rezene etli pişiyor ama çok geç pişer düdüklüde yine yumurta kırılabilir. Biz tadılabilir. oda. Unutmamak gerek yeşiller demir ve klorofil den yana zengin, beyazlar kalsıum açısından. Ancak topraktaki her minerale ihtiyacımız var. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:29. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024