agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 2 Gönderen berduray
  • 2 Gönderen berduray

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-03-2009, 22:20   #1
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Terbiyeli Rezene

Avm'lerdeki tombullardan olmasa da bahçemde bir kök rezeneden yemek yaptım paylaşayım dedim.

Bahçeden topladım, yıkadım, parmak kadar doğradım.

Name:  Photo-0406.jpg
Views: 1638
Size:  28.5 KB

Name:  Photo-0407.jpg
Views: 1191
Size:  29.4 KB

Bolca kurusoğanı kavurdum, rezeneleri ilave ederek kavurmaya devam ettim.
Name:  Photo-0409.jpg
Views: 1140
Size:  25.2 KB
Küp küp doğradığım bir patatesi ilave ettim.
Name:  Photo-0410.jpg
Views: 1135
Size:  28.1 KB
Önceden pişirdiğim kuşbaşı etleri ekledim, sevmezseniz koymayabilirsiniz tabii.
Name:  Photo-0411.jpg
Views: 1136
Size:  29.8 KB

berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-03-2009, 22:28   #2
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Biraz sıcak su ilavesiyle azıcık pişirip, terbiyesine geçtim.

Name:  Photo-0413.jpg
Views: 1129
Size:  29.8 KB
Küçük bir kase yoğurda 1 yemek kaşığı un, yarım limon ekleyerek karıştırdım.
Name:  Photo-0414.jpg
Views: 1148
Size:  28.9 KB
Kaynayan yemeğin suyundan bir kepçe alıp terbiyeye koydum.
Name:  Photo-0415.jpg
Views: 1161
Size:  24.5 KB
Terbiyenin kesilmemesi için azar azar yemeğe ilave ettim.
Bir taşım daha kaynatıp, servis ettim.
Name:  Photo-0416.jpg
Views: 1632
Size:  47.0 KB

tiya ve limon_sever beğendi.
berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-03-2009, 22:30   #3
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Yeşil aksamından fazla koymadım, beni affedin ama tabağın ortasında bir yumak saç gibi bir görüntü oluşuyor, kökler daha güzel ve yemesi daha zevkli, tabi zevk meselesi...

berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-05-2011, 09:24   #4
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 17-05-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 4
çok güzel görüntülemişsiniz.
İzmir de arap saçı denen doğal rezene etli pişiyor ama çok geç pişer düdüklüde yine yumurta kırılabilir. Biz tadılabilir. oda.

Unutmamak gerek yeşiller demir ve klorofil den yana zengin, beyazlar kalsıum açısından.
Ancak topraktaki her minerale ihtiyacımız var.

Gülçiçek Çolak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024