agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-08-2012, 12:09   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-12-2008
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 578
Bir ahbabımız Adanalı baklayı farklı yaptı. Bildiğiniz kuru fasulye gibi yaptı acılı macılı süper olmuş. Zeytinyağlısını yiyemiyenler birde öyle denesin kuşbaşı etlide olur sadede.

Annemde çok güzel fava yapar aslında kurusundan. Soğanla Haşlayıp ezip yaptığı bir yemek dereotu ile servis oluyor 10 tabak yerim zeytinyağlı oluyor. Artı üzerine abartılacak kadar dereotu daha koyar öyle yerim. Varmı dereotu gibisi mis. Kimbilir nelere şifa. Hangi otçula(Mesela tavşan, guinea pig), kuşa (Kanarya muhabbet vs) uzatsam önce dereotuna gidiyor desem yalan olmaz demek ki ne kadar faydalı bayılıyorlar hayvanlar bile.

canannuman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 23-12-2012, 00:58   #2
Ağaç Dostu
 
çiftçi5234's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-01-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 390
Biz baklayı mısır unuyla kavurup yağ döküp kızartırız.Çok güzel oluyor.

çiftçi5234 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:51.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024