![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 02-02-2013
|
Yapay Şelale Yapımı
Arkadaşlar bende yeni bir şelale yapımına başladım. yaptıkça resimlerini ekleyeceğim benim planımda ki şelalenin eni 10m. maliyet yaklaşık el emeği hariç 5000 TL.'yi bulur diye tahmin ediyorum ![]() Düzenleyen by_falcon : 14-06-2013 saat 10:54 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
|
son hali Düzenleyen by_falcon : 21-06-2013 saat 17:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
|
Devam arkadaşlar Düzenleyen by_falcon : 27-06-2013 saat 16:30 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2009
|
Sn. By_falcon, Kolay gelsin, su bambaşka birşey biran önce keyfini sürmeniz dileğiyle.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim. Haklısınız kadir bey insanı dinlendiren su sesi gibisi yok daha bir ay kadar sürer herhalde |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
kaba inşaatı bitti arkadaşlar bundan sonrası süsleme işi Düzenleyen by_falcon : 02-07-2013 saat 16:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
|
yavaş yavaş şekillenmeye başlıyor arkadaşlar Düzenleyen by_falcon : 04-07-2013 saat 17:11 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-07-2013
|
Kolay gelsin gerçekten güzel olmuş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-01-2013
|
merakla bekliyorum son halini. kolay gelsin... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
|
Teşekkürler arkadaşlar pazartesi son katını atacağım Düzenleyen by_falcon : 08-07-2013 saat 15:50 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-05-2011
|
sn by falcon tebrikler cok guzel ve keyifli bir ugras gayette basarili gidiyor. yuzey kaplama icin ozel yosun tutmayan kalekim ler varmis acaba o malzemedenmi kullandiniz? selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaçsever
|
hayır yener bey dolgu olarak çimento+kum+sıka kullandım sadece alın kısmına rabis teli üzerine kalekim kullandım. şu ana kadar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-05-2011
|
benzer bir havuz yapilmisti biz balikta koyduk. dibi minik karolu kenarida tas doseme idi. Oldukca yosun olustu.Temizligide sikinti olunca tahliye muslugu ekledik. Son kati atmadan bence her seyi dusunun. isiklandirmayida tabi. selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaçsever
|
ışıklandırmanın kablolarını düşedim yener bey resimlerde sarkan kabloları gözüküyor şelale üzerinde yosunlanmanın olacagını sanmıyorum çünkü en son boya üzerine epoksi türü şeffaf yalıtım yapacagım yinede uyarılarınız için teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaçsever
|
boyası kaldı arkadaşlar Düzenleyen by_falcon : 17-07-2013 saat 13:00 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-06-2013
|
Artık açılış yapılsa da fotoğraflarını görebilsek , ilgimi çeken takipte olduğum bir çalışma özellikle gece çekilmiş fotoğraflar rica ediyorum sn: by_falcon ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaçsever
|
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaçsever
|
Boya işlemide tamamlandı arkadaşlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Ynt: Yapay Şelale Yapımı
Sizden gördüm bende başladım. Bir hafta da bu kadar oldu. GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
|
![]() Gerçekten çok başarılı şekilde ilerliyor hayran kalmamak elde değil ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-09-2011
|
Kolay gelsın calısmalar cok güzel,ben bişe sorcam epoksı boyayı, direk kum ve cımento karısımlı duvaramı surdunuz yoksa altına herhangı bır yuzey kaplaması yaptnızmı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Teşekkür ederim. boyası akrilik boya direk sıva üzerine uyguladım boya üzerinede şeffaf su yalıtım malzemesi uygulayın piyasada kalitesine göre çok çeşitleri vardır tavsiye olarak İZOPUR TRANS öneririm daha ucuzlarıda olur googlede şeffaf su yalıtım malzemesi diye aratırsanız çok çeşitlerini görürsünüz hepside olur Düzenleyen by_falcon : 27-07-2013 saat 19:32 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-06-2013
|
bu şelalede benden
Herkese selamlar. uzun zamandır bir şelale yapmak istiyordum, bahçeli bir eve tanışınca zamanı geldi dedim. bu ilk denemem daha iyisini ilerde deneyeceğim, yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-10-2007
|
Herkese merhaba, ben de bahçeli evim olmadığı için salonuma yapay şelale planlıyorum, daha önceden tecrübesi olan var mı, kapalı ortamda fazla su koku ya da küf yapar mı, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim resim olarak bir taslak hazırlamaya çalıştım elimden geldiğince, öneride bulunursanız sevinirim. Resimdeki yuvarlak ürün büyük bir leğen olacak muhtemelen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-08-2013
|
merhaba , yaklaşık 6 ay önce hayalini kurduğumuz bahceli bir evimiz oldu , ufak tefek bir takım tadilatlar vardı onları tamamladık sıra geldi bahçemizi düzenlemeye , çimlendirmeyi tamamladım. şimdi eşimin çok istediği şelale yi yapmak istiyorum fakat bu konuda en ufak bir bilgiye sahip değilim , bahçemiz diktötgen şeklinde yaklaşık 80 90 m2 bir köşesine köşe şeklinde bir şelale yapmak istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilcek abilerimden yardımlarını bekliyorum , yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum , birde malum evi yeni aldık bütcem hazır yaptırmaya müsait değil , kendi başıma yapabilirmiyim bilmiyorum ama yardım alabilirsem başarabilceğime inanıyorum . teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
|
geçen hafta bir aile yakınımızın düğününe gittik gittiğimiz düğün salonunda gördüğümüz şelaleye hayran kaldık bilmem bende böyle bir şelale yapabilirmiyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
|
merhaba by falcon öncelikle ilginiz için teşekkür ederim yardım almak istediğim konu şöyle ben resimde gösterdiğim gibi bir şelaleye sahip olmak istiyorum fakat nasıl bir yol izlemem gerektiğini önce neyi yapmam gerektiğini kısacası hiç bir bilgi donanıma sahip değilim aslında kendim olur mu olmaz mı bilmiyorum kafamda bir proje geliştirdim isterseniz bunu anlatıyım siz bana olabilir ve ya olmaz şeklinde söylerseniz çok memnun olurum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
|
bu resim şelaleyi yapmak istediğim köşe hemen arkası da kiler olarak kullandığımız bir merdiven altı bölümü |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|