![]() |
|
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
Turşuyu denemedim ama komposto oluyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-01-2009
Şehir: bursa
Mesajlar: 207
|
tursu deneyimi olan arkadasları bekliyoruz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-01-2009
Şehir: bursa
Mesajlar: 207
|
kompostası nasıl peki iyimi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-04-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5
|
Geçen sene yetiştirdiğim pepinolardan denediğim turşuların cevizden biraz büyük olanları çok lezzetli ve farklı bir tadı oldu. Kendimce salatalık,domates,kelek turşularını anımsattı ;fakat pepinoların yetişmeye doğru daha sararmamış ,yeşil iken yaptığımız turşularda dayanıksız ve ilklerin kalitesini tutmadı tavsiyem ceviz büyüklüğünde iken denemeniz kereviz yaprağıda farklı bir tad veriyor. Düzenleyen kartalbaba34 : 17-06-2009 saat 00:37 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Hayırlı günler sercan bey.pepinoların yeşillerinin çok güzel cacığı oluyor yapımı salatalıkla aynı.teksorun rendelediğiniz anda kullanın beklediğinde hemen rengi kararıyor. yeşil olarak topladığınızda ışıksız ortamda saklarsanız yaza kadar dayanıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Burada manavlarda henüz yeşil iken tezgahlara koyuyorlar. Bazıları durdukça olgunlaşıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-10-2009
Şehir: İstanbul-Sarıyer
Mesajlar: 85
|
Ben de geçen sonbahar sonunda dalında kalan minik altın çileklerimi turşuya atmıştım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|