![]() |
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu resimleri çekmeme ve sizlerle paylaşmama müsaade eden, Beni evimi aratmadan misafir ederek benim kolleksiyonuma çok büyük destek veren Sevgili Abim Taner Angay' a, Sevgili Eşi Tülin Angay' a, Büyük Oğlu M.Kemal'e ve Serada çalışan benim kara kızım diye seslendiğim sevgili Handan'a ve Eşi Mehmet' e SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM. SAĞOLSUNLAR, VAROLSUNLAR.. Hepsini öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum... Bu arada Askerde olan Küçük oğlu Muzaffer' i de öpüyorum hayırlı tezkereler diliyorum. Mustafa Remzi Mert |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın sevim.K Baştaki mesajda yazdığım gibi Vildan Hanımın tabiri ile KAKTÜSSİSTAN benim tabirim ile DİKENLİ CENNET BAHÇESİ.. Güle güle ve bol bol gezinin.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Çok güzel bir yermiş gerçekten teşekkür ederi Mustafa bey ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2006
|
Çok güzel, iyi ki bol bol fotoğraf çekmişsiniz. Gözümüz gönlümüz açıldı. |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Aman allahım bune güzellik mrmusti bey, Taner bey bizede göndersin bu güzelliklerden şaka biyana. Tüm emeyi geçenlerin ellerine salık. Sizede çok teşekkür ederim mrmusti bey bize bu güzelikleri sergilediyin içn. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet orada bir h.kerrii vardı ama sadece bir tane mi acaba? Fotoğraflar bu kadar mı, yoksa arkası gelecek mi? Bu kadarsa az çekmişsiniz derim sayın mrmusti. Özellikle çiçeklilerden yakın çekimler güzel olurdu. 15 nolu mesaj 4. fotoğraftaki çiçekler çok büyük görünüyor. Yine el ile tutulmuş çiçekte çok büyük. Bu arada 16 nolu mesaj son fotoğrafta echinocactus ve çiçeklenmiş sanırım. Eğer gördüğüm çiçek ise değişik bir çiçek olmuş. Emeğinize sağlık. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Ellerinize sağlık fotoğraf paylaşımı için. O koca serada insan kendini kaybeder doğrusu. Bu arada 11. bölümde en son resimdeki tür ile, 12. bölümdeki ilk fotoğraftaki türlerin isimlerini biliyor musunuz acaba? |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Gerçekten çok güzel kuş olup gidesim geldi sayın mrmusti teşekkür ederim bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Evet, 16. mesajın son resmi Grusoni. 15 nolu mesajdaki 4. resimdekiler soldaki Astrophytum. sağdaki Thelocactüs. Daha var fakat, çiçeklenme zamanı olmadığı için çiçekli olanlarını çektim. Elle tutarak çektiğim Selenicereus Grandiflora Gecelerin prensesi diyorlar. Olduçka büyük çiçek açar ve rengarenktir. Digerlerinide isterseniz yüklerim. Alıntı:
|
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|