![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Lithops çiçekleri
Yeni bölüm açtım,"Kaktüs çiçekleri" bölümüne eklemedim.Lithops çiçeklerinizi buraya ekleyebilirsiniz. Lithops bakımı hakkında çok fazla tecrübem yok aslında.Bu yaz Taner Bey'in serasını ziyaretim sırasnda iki lithops almıştım.Bir tanesi bugün sürpriz yaptı. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
Merhaba. Benden de lithops çiçeği fotosu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2008
|
Evet sayın Engin bir süre çiçekleri üstünde koruyabiliyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2008
|
Bunlar da benden..
Kagan Bey'den aldığım lithopslar yavaştan çiçeklerini gösterdiler. Takip ediyorsa teşekkür edeyim kendisine. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2009
|
bu lithops lar çok asil ve güzel çiçekler fakat çok pahalılar. Geçen hafta eminönünde sordum, almak niyetindeydim,misket kadar şeyden 15 tl istediler. açıkcası alamadım.... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Selamlar. Benim çiçeklerim hala oluşum aşamasındalar. Tomurcuğu görmemden bu yana 2 hafta geçti. Her gün "Bu gün açacak sanırım" diye uyanır uyanmaz onlara bakıyorum Çiçeklerini açtıklarında fotografları sizlerle paylaşacağım.Sayın eminetirsi; Ben 2 hafta kadar önce Eminönü'ne gitmiştim. Orada lithops satan tek Tamer Bey var diye biliyorum. Gittiğimde de elinde lithops yoktu. Hatta yaklaşık 2 aydır elinde lithops yoktu. Sanırım yeni gelmiş olmalı. Ama fiyatlar genelde o civarlarda oluyor malesef ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
Arkadaşlar lithops satışı yapan site varmı? |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-06-2009
|
taner angay lithops satışı yapıyor. www.kaktüs.web.tr. siteye hayran kalacaksınız. ayrıca sitemize taner beyin serasından görüntüler var. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
Alıntı:
|