![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
agaclar.net,İzmir 12. Bonsai Atölye Çalışması, ZMO (20 Şubat 2010)
İzmir ZMO'nun Mine Pakkaner'e önerisi üzerine, Oda üyesi ziraat mühendislerine bonsai tanıtımı yaptık. Dia gösteri eşiliğinde bir sunum ve sonra bir mersin üzerinde uygulama ile hem sitemizi tanıttık, hem bonsi tanıtımı yaptık. Sunumu Mine Pakkaner hazırladı, uygulamayı ben yaptım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
agaclar.net
|
Çok güzel bir çalışma oldu. 40 kişinin üzerinde konuk vardı. Oda başkanı Ferdan Çiftçi ve başkan yardımcısı Vezan Karabulut güzel birer kısa konuşma yaptılar, sitemiz ile ilgili güzel övgüler aldık, onurlandık. Başka çalışmalarda yine birlikte olmayı kararlaştırdık. Çeşitli çalışmalarımızda bize lokalin salonundan yararlanma şansımız olacağını da söylediler. Memet herzamanki gibi çok güzel bir uygulama yaptı, rüzgar yatığı formu ile ilgili başlangıç yapıp telleme ve budama bilgileri verdi. Katılımcılar eminimki evlerine giderken ağaç ve çalılara başka bir gözle bakıyorlardı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Bizi toplantıya davet eden oda başkanı Ferdan Çiftçi'ye ve Başkan yrd. Vezan Karabulut'a ilgilerinden ve övgülerinden ötürü teşekkür borçluyuz. Toplantıya katılan bütün oda üyelerine de ilgilerinden ötürü teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
agaclar.net
|
Elinize, ağzınıza sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Bu kadar kişinin öğrenmek/öğretmek adına bir araya gelebilmesini alkışlamak lazım. Bu çalışmaları çok takip edemesem de yapıldığını bilmek ve her seferinde daha da geliştiğini görmek çok güzel. Ben de tebrik ediyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-02-2010
|
çok keyifli bir toplantı oldu, paylaşımınız için teşekkürler, umarım iyi bir bonsai yetiştiricisi olabilirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Mine hanim ve Memet. 40 kisinin uzerinde ve bunlarin cogu da ziraat muhendisi, boyle bir toplantida bonsai'yi tanitmaniz Turkiyedeki bonsai adina muthis bir sey. Ikinizi de kutlarim. Ayrica agaclar.net'in sanal bir ortamda kalmayip, daha onceleri de oldugu gibi, zaman, zaman garcek yasamda da aktif olmasi, ne guzel. Izmirdeki bu bu toplanti, diger sehirlere de ornek olacak bir toplanti. Bonsainin bircok ulkelede oldugu gibi oralarda da kulubler araciligi ile yayilip ogrenilecegini en kisa zamanda da kurumlasacagini umut ediyorum. Sayin photinia mesleginizin verdigi deneyim ve guven ile mutlaka iyi bir bonsailer yapacaksiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Çok güzel ve verimli bir toplantı olmuş anlaşılan. Başta mine hanım ve memet bey olmak üzere emeği gecen herkesi ve katılımcıları canıgönülden kutluyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |