![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Sevgili Uzman16 , Teşekkür ederim.İnşallah olur.Sizinde olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-09-2006
|
Ben yine seyahat nedeni ile gecikmişim. Bütün dostlar ne güzel şeyler yazmışlar senin için Sevgili Oğuzhan. Ailemizin bir ferdi olmandan sevinç ve mutluluk duyuyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mahmut Abi o mutluluk bizden .Teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Elfogi, yine en sona kaldım galiba. Seni tanımaktan çok memnun oldum, arkadaşlarımızın dediği gibi çok efendi bir arkadaşımızsın. Burada böyle dostlukların oluştuğunu görmek, insanların bencilce davranmadığını görmek çok güzel. Umarım çiçekler kadar güzel bir yaşamın olur. Tüm paylaşımların için teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fevziye Hnm., Teşekkür ederim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Oğuzhan; Geç kaldım gene ben ![]() Kusura bakma lütfen... Sen siteye ilk geldiğimde sıcak kanlılığın ve samimiyetin ile dikkatimi çekmiştin. Bir türlü görüşme şansı yakalayamadık ama sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi hissediyorum ben ![]() Çok değerli bir dostumuzsun... Sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sebahattin, Teşekkür ederim.Aşk olsun neden kusura bakayım ki.Rica ederim. Bende çok tanışmak istiyorum.Kısmet inşallah birgün tanışırız.Gönüller bir olsun. Sen de benim için değerlisin.Hayatta tüm güzellikler seninle olsun.Başarılar. ![]() Sevgiler ,Selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Merhabalar! Sevgili Oğuzhan ! Sizi tanımak güzeldi uşağum. Trabzon ilinden olmanız ayrıca güzel. Dikkat et uşağum oralarda kararmayasun. Şaka şaka. Sahi bu ElFOGİ kim ve neden sonradan Oğuzhan oldu merak işte. Kimbilir belkide iyi oldu yazması zordu. Deniz görmimiş Karadenizliden selam olsun size ve tüm Karadenize. Sevgiyle kal. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
İlahi Cemal Abi , gülmekten karnıma ağrılar girdi. ![]() Elf Yüzüklerin Efendisi'den geliyor .Sonradan gerçek adımı yazdım. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili adaşım , kardeşim , tohum siparişlerinde sen önde ben arkanda ! ne zaman değişik bir tohum siparişi olsa takip ediyorum yine varsın . Kim bir tohum çimlendirse , bir bakıyorum Oğuzhan bende çimlendirdim veya bende de var der .Bende senin gibi bitki dünyasına balıklama dalanlardanım . Avakado , papaya , jacaranda , passifloralar büyümeye başlayınca bir telaş aldı beni bütün bunları 200 m2 lik bahçeye nasıl sığdıracağım diye ! Sevgili Oğuzhan , bunca bitki çeşidini nerelere yerleştiriyorsun , bahçen yok ; herhalde balkonların veya evin geniş veya özel bir förmülünmü var ? Seni tanıdığıma çok sevindim . İnşallah bir bahçe sahibi olursun , inanıyorumki bitkilere olan tutkunla bu konununda hakkından geleceksin . Bir ağabey tavsiyesi : bahçe imkanı yarattığın an ufkunu ve m2 ' yi geniş tut .Zira Ağaçlar .net ile tanışana ne bahçe nede balkon yetişiyor ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
Sağol abi. ![]() Bahçeli eve gerçekten çok ihtiyaç duyuluyor.İnşallah bir bahçem olur. ![]() Sevgiler Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Oğuzhan, Bu sayfayı bugün gördüm . Biraz geç kalmışım sanırım . Senin hakkında yazıldığını görünce yazmadan geçemedim. agaclar.net' te tanıştığım ilk arkadaşımsın. Bitkilerle ilgili ne zaman bir sorum, sorunum olsa ilk sana koştum. Sen de o iş yoğunluğunun arasında bütün sorularımı cevapladın bana yardımcı oldun. Elindeki tohumları , fideleri cömertçe paylaştın benimle . Hemşehirlim olduğun için seninle yüzyüze görüşme imkanını da bulabildim. Seni tanıdığım için çok mutluyum. Yardımseverliğin, paylaşımcılığın ve arkadaşlığın için çok teşekkür ederim. Umarım duaların gerçekleşir ve çok yakında güzel bir bahçen olur. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|