![]() |
|
![]() |
#61 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
Acıların terbiye ettiği ruhla,şimdi ailemin, dostlarımın ve bitkilerin verdiği huzurdayım. Saygılar sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Sayın Hanndan
Müsadenizle bahçemden bir çiçek koyabilirmiyim .Her zaman bahçeme bekler Sizlere sıhhatli mutlu .günler dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sayın Ahmeter,çiçeğiniz çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Efendim sizi tanımak çok güzeldi, enzim maceranız bir harika.Hayat size hep güzel renklerini yansıtsın inşallah. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Sevgili Hanndan, geçen gün bahçenizi dolaşmıştım. Burada da başlığınızı görünce sizi yakından tanımak istedim. İyi ki de bakmışım. Kar altındaki kardelen misali hayata çiçeğiyle tutunmuş, sahip olduklarını sonuna kadar hak eden sizin gibi bir dostu tanıma şansına eriştim. Sevgi ve mutluluk hep sizinle olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Ağaç Dostu
|
Sayın gtatas ve sevgili gokcegokce güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Bir şarkı sözü vardır çok severim, ben oysa kardelen gibi, Acıyla boy veren gibi, .... Acılarla güclenen hayata daha sıkı bağlanmalıyım,acıyla terbiye oldu hayatım,bu da hayattan aldığım tadın yönünü değiştiriyor. Sizleri tanımak da çok güzel...Herkesin ayrı bir hayat hikayesi ve yaşantısı var ama ortak bi platformda olmak cok güzel. Sevgiler saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşımız hanndan okçulukta Avrupa Şampiyonasında 3.lük kazanmıştır. Kendisini kutluyorum. Haberler - Okçulardan Tam 5 Madalya |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-03-2012
|
Tebrikler. Başarınızın sürekli olmasını diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |