![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Adalet Hanımcığım , güzel dilekleriniz için binlerce teşekkürler . Sevgilerimle . Sevgili Uzman16 , önerinizi düşünüyorum ancak kaba inşaattan aldığım evimizin genel görünümü , şimdiki bahçemin dikenlerle , molozlarla ve tasfiye edilmemiş hali ile olan görüntülerini aldığım kamera kayıtlarını çıkarmak ve oradan aldığım fotoğraflar ile önceki , sonrakı şeklinde bir yazı hazırlamak istiyorum . O taktirde eve ve bahçeme verdiğim şahsi emeklerimi sergileyebilirim diye düşünüyorum . İdealinizdeki bir bahçeye ulaşmak için uzun seneler gerektiğini okumuştum bunu bitkilerle uğraşmaya başladığımdan beri daha iyi anlamaya başladım . Her sene Ağaçlar.net sayesinde yeni bitkilerle tanışıyorum ve her bitki değişik şekilllerde beni ve bahçemi yönlendiriyor . Sürekli yerler değişiyor , daha ne kadar devam edecek bilemiyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
tepelerine dikilip çıkmayan soğan kaldımı diye incelerim . Hemen evin avlu kısmının girişine diktim onları . Baharda güzelliklerini sergilemelerini merakla bekliyorum . İlanı verdiğinizede o kadar memnun oldumki , yoksa onlara sahip olabilmek için bir arkadaşımın Çinedeki bahçesine gitmem gerekecekti . Tüm zahmetleriniz için teşekkürler sevgili Lillum . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
/
Giriş Tarihi: 30-10-2008
|
Çalışmalarınızı izlemek için buralarda olacağız sayın Oyaman.Bizlerle paylaşmanız çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Oyaman sizi tanıdığıma memnun oldum. Ben de bahçe dergisini tam da sizin yazdığınız nedenlerden dolayı almayı bıraktım. Ne zaman clematis görsem sizi hatırlıyorum. Ve bana büyük zahmetlerle gönderdiğiniz yaban asmasının kurumasından hala büyük üzüntü duyuyorum. ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Ooo! Oğuz Beyi burada da görmek güzel.. Ağustos ayında kendisini ziyaret edebilmiştim. O'nun da sitemizden tek tanıştığı kişi ben olmuşum. Mesajlarındaki samimiyeti ve Davutlar'lı olduğunu görünce tanışmalıyım dedim. Böyle teketek tanışmalar ilginç oluyor. Her ne kadar doğa gibi insanı yumuşatan-törpüleyen ortak nokta olsa da nasıl bir kişilikle karşılaşacağını merak ediyor insan. Evet, mesajları yalan söylememiş. Sıcak kanlı ve güleç, samimi ve paylaşımcı, kimyacılığından da gelme araştırıcı ve deneyimci biriyle tanışmış oldum. Fırsat yaratıp ta uğraşılarını yazmaya başlarsa çokca yararlanacağımızı düşünüyorum. Oğuz Bey, Bahçenizde çeftiğim fotoları ancak bilgisayara aktarabildim. Makinanın aktarım yapabilecek iç ve dış organlarını kaybetmiştim... Zaten "acaba hangi başlığa yüklemeli ki" diye düşünüyordum. Ve buradan ihtiyaçla 'kişisel ziyaretler' başlığı açmalı diyordum. Cici eşinize de selamlarımı iletin lütfen. Fotoları daha sonra koyacağım, int. kafede yazıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
|
Derya Hanım , bizlerde sizinle tanışmaktan çok mutlu olduk , sanaldan gerçeğe dönmekte çok ilginç oluyor değilmi ? Hakkımızdaki güzel ifadeleriniz ve yüklediğiniz fotoğraflar için teşekkür ederiz . Bende sizin bir fotoğrafınızı http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=11400 bu adrese yükledim oradan görebilirsiniz . Yolunuz ne zaman buralara uğrarsa , ziyaretinden memnun oluruz . Tekrar görüşmek ümidiyle . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|