![]() |
|
![]() |
#32 |
Kaybettik
|
Başlığı yeni farkettim sevgili berduray. Gülümseyerek okudum. O sevimli telaşı, aynı anda birkaç işi yapma isteğinde kendimi gördüm zaman zaman. İki kızımı büyüttüğüm zamanları yaşadım. Kocaman oldukları zamanları görmen dileğimle. Doğayla iç içe doğayla bütünleşmiş bir hayatın dışında düşünemiyorum sizi. Karınca misali dur durak bilmeyen meraklı, çalışkan, üretken insan canlanıyor gözümde berduray adıyla birlikte. Ben bu insanı anlatımlarıyla, paylaşımlarıyla beyaz camda dahi yansıttığı sıcaklığıyla çok sevdim. Sevgiler berduray. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili berduray, Sohbetlerimizden biraz anlamış gibiydim yapı olarak ama şimdi bilgileri okuduktan sonra capcanlı gözümün önündesiniz. Neşeli, sıcak, herşeye duyarlı, gönlü zengin... Uzaaar gider bu böyle. İyi ki gelmişiz buraya, iyi ki yollarımız çakışmış, iyi ki varsınız... Herşey için teşekkürler Tanrım. Berduray'ı bize gönderdiğin için de... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-08-2009
|
Sevgili Berduray yazıları şimdi ilk defa gördüm hepsi çok hoş okudukça da çok duygulandım harikasın aşağıda yazdıklarımı size gönderiyorum bu sözlerde benden olsun Hani dostlar vardır bunaldığında yanında hissettiğin ve kimi zamanda yanında bulduğun Hani dostlar vardır iki eli kanda olsa bile ihtiyaç olduğunda koşarak gelen Hani dostlar vardır kederini kederi bilen öyle dosttur ki kıramazsın üzemezsin. Hani dostlar vardır beraber olduğunda kederin bitiverir Hani dostlar vardır fikre ihtiyaç duyduğunda; seni senden fazla düşünüp akıl verir Hani dostlar vardır İYİ Kİ VAR DEDİĞİM Sevgili Berduray iyi ki varsın (fotoğrafları sayende yüklemeyi öğrendim) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Sizler de harikasınız..sayenizde söyleşinin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala reyting alıyorum ![]() Ben de yeni geldiğim zamanlar, forumdaşlarımdan çok katkı gördüm, şimdi katkılama sırası bende... Bir şeylere yardımcı olabilmek çok güzel, insana insan olduğunu hissettiriyor. Yazdıklarınız çok güzel, anlamlı. Vakit ayırdığınız için hepinize minnettarım. Hoşçakalın, "AĞAÇLAR"la kalın!!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Çok hoş bir yazı olmuş, baştan sonra yüzümde bir tebessümle okudum. birazcıkta olsa yakından tanımış oldum sizi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|