agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Aperitifler, Çorbalar, Salatalar, Soslar > İçecekler
(https)




Reklam


Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-05-2010, 22:58   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 11-05-2010
Şehir: balıkesir
Mesajlar: 10
buğday çimi

buğday çimini mutfakta bir tepside toprakla yetiştirildiğini okumuştum bunun nasıl yapıldığını detayıyla anlatabilecek arkadaş var mı? malzemeler nelerdir? ısısı suyu nasıl ayarlanır? ne kadar zamanda bir kesilmeli? kesinlince kendi kendini mi yeniliyor yoksa yeniden mi ekmek gerekiyor?

 
kafkasay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-05-2010, 23:26   #2
Ağaç Dostu
 
Sarıcan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-11-2008
Şehir: Küçükyalı-ISTANBUL
Mesajlar: 1,498
Galeri: 32
Bu başlığı okudunuz mu?

Buğday Çimi

Sarıcan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2019