![]() |
|
![]() |
#31 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Düzenleyen Tohumcu Nılgun : 06-01-2013 saat 22:41 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2013
|
İlex bitkisinin üretim yöntemleri nasıl köklendirme için IBA gerekiyor mu ? Çelik ne çeliği olmalı (tepe,gövde vs) hangi aylarda çelik alınmalıdır? Tohumla üretim mümkün mü cevap verirseniz çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden ..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Merhaba arkadaşlar. Benim ilexlerim yaprakları yeşil olarak kışı geçirdik. İlk bahar başlangıcında yapraklarında sararma ve akabinde dökülmeler oldu? Sebebi ne olabilir? Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-01-2019
|
*** arkadaşlar aranıza yeni katıldım çoban püskülü meyvelerini toparladım bunu çimlendirmek istiyorum yardıma ihtiyacım var.çimlenmesi için 2-3 yıl beklenmelidir deniyor bunu daha erken çimlendirme imkanı varmı.Çit olarak kullanmak istiyorum ve becerebilirsem saksıda ticaretini yapmayı planlıyorum ayrıca tarımı çok seviyorum hobimdir 1500 e yakın tohum edindim vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekürler. Düzenleyen Cilaliibo : 03-01-2019 saat 19:08 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-01-2019
|
Cevap bekliyorum *** |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-04-2019
|
Günaydın. Bahçemizde 4 adet yeşil yapraklı İlebximiz var. Her biri ortalama 3 metre boyunda. Fakat iki tanesiyle alakalı bir derdimiz var. Bahçıvan arkadaşımızın da neden olduğu hakkında bir fikri yok. 2 tanesinin yaprakları sararıp dökülüyor. Buna sebep olan şey nedir acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
|
Dökülen yapraklar da bunlar Çok sevdiğimiz bitkiler ve ölsünler istemiyoruz. Bu konuda acilen yardım ederseniz çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Yeni Üye
|
Arkadaşlar,yardımcı olabilecek kimse yok mu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-05-2017
|
Alıntı:
![]() GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-12-2014
|
merhabalar arkadaşlar ... bu sonbaharda çobanpüskülü tohumu bulabilirsem biraz dikmek istiyorum.. eğer imkanı olan arkadaşlar olursa bana tohum yollayabilir mi? acaba meyva çekirdeğinden mi tohum çıkar ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|