![]() |
|
|
|
#1 |
|
Agaclar.net
|
Galeride beğendiğim fotoğraf...
Forum konuları bu kadar yoğun olunca, galeriye eklenen birçok güzel fotoğraf gözden kaçabiliyor. Beğendiğiniz fotoğrafa galeride yorum yazıyoruz ama, diğer üyelerin gözünden kaçmaması için, gerek teknik, gerek komposizyon gerekse içerdiği bilgi açısından özel gördüklerinizin ufak fotoğrafını veya linkini ekleyebiliriz. Fotoğraf üzerine değerlendirmeler yine galerideki sayfada yapılacaktır. Buraya sadece ufak fotoğraf ya da fotoğrafın linki eklenerek galeriye yönlendirme yapılacaktır. Fotoğraf yarışmalarına eklenen fotoğraflar bu konu haricidir. Küçük fotoğrafı nasıl ekleyebiliriz? Bunun için galeride fotoğrafı küçük olarak gördüğümüz sayfada iken, faremizi beğendiğimiz fotoğrafın üzerine getiriyoruz, fareyi sürükleyerek fotoğrafı seçiyoruz, sağ tuşa tıklıyoruz ve çıkan menüden kopyala diyoruz. (Ya da fotoğraf seçili iken ctrl +c tuşlarına aynı anda basın) Sonra forumdaki bu konuya gelip mesajımıza yapıştır (ctrl + v) diyoruz. Aynı şekilde fotoğrafı ekleyen kişinin adını da kopyala yapıştır yaparak mesajımıza ekliyoruz. Ve mesajımızı oluşturmuş oluyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Agaclar.net
|
Halit Togay (tüm fotoğrafları) KUMRU (tüm fotoğrafları) kuru.umit (tüm fotoğrafları) Bu fotoğrafları özellikle görmenizi isterim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili aybala, yukarıda söz ettiğin özelliğin tüm üyelere açık olduğuna emin misin? Yapıştırma yapılmıyor. Aşağıdaki fotografı çok beğendim. Ama senin dediğin gibi küçük görüntüyü kopyalayamadım. nilgun s. (tüm fotoğrafları) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sağol sevgili kardeşim. ![]() nilgun s. (tüm fotoğrafları) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Yangın Mavisi bu olsa gerek...
Sebahattin Sargın (Sebahattin Sargın fotoğrafları) Maviye Maviye çalar gözlerin, Yangın mavisine Rüzgarda asi, Körsem, Senden gayrısına yoksam, Bozuksam, Can benim, düş benim, Ellere nesi? Ahmet Arif |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Since_1071 Bursadaki Soğanlı Botanik Parkında çok güzel fotoğraflar çekmiş, Bu da onlardan biri: since_1071 (since_1071 fotoğrafları) |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Beni gülümseten fotoğraflardan bazıları.... ffa1947 (ffa1947 fotoğrafları) ffa1947(ffa1947 fotoğrafları) ffa1947(ffa1947 fotoğrafları) Arada bir açıp baktığım ve neden bilmiyorum çok sevdiğim fotoğraf... kuru.umit (kuru.umit fotoğrafları) |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Siteyi gezerken birden Ahmed ARİF'le karşılaşmak ve o maviyle şiiri bütünleştirmek, yüreğinize sağlık Celal Bey ve fotoğrafı çeken Sebahattin ... |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
agaclar.net
|
http://www.agaclar.net/galeri/showim...&cutoffdate=10 yazmak yerine, fotoğrafın küçüğünü fare ile seçip kopyalayabilirsin. Buraya yapıştırınca, hem fotoğrafı görürüz, hem de tıklayınca büyük fotoğrafa ulaşırız. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
agaclar.net
|
Nasıl yapıyorsun da olmuyor? Senin avatarını seçip kopyaladım ve yapıştırdım. Dener misin? ![]() Fare ile seçili hale getir klavyede ctrl tuşu basılıyken, C tuşuna da bas, böylece kopyalamış olacaksın. Sonra yazı alanına gel. ctrl tuşu basılıyken, V tuşuna da bas, böylece yapıştırmış olacaksın. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
http://www.agaclar.net/galeri/showim...5210#post15210 http://www.agaclar.net/galeri/browse...mageuser=37609 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|