agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Forum Yardım
(https)




Yardım Arama Yardım Arama
Aranacak Kelime(ler):
Benzerlik Seçenekleri:
Ara:

Forum Kuralları
agaclar.net Forum'a üye olmaya karar verdiyseniz, önce Forum Kuralları'nı okumanızı rica ederiz. Forumdaki yazışmalarda, bunları okuduğunuz ve kabul ettiğiniz varsayımıyla hareket edeceğiz.

Nasıl üye olurum?
Üye olmak için, bir kullanıcı adı, şifre ve geçerli bir eposta adresi belirtmeniz gereklidir. Eposta adresinizi girmek sizi 'spam'e açık hale getirmez. Size forum üzerinden eposta göndermek isteyen diğer forum üyeleri, eposta adresinizi görmez. (Bunu doğrulamak için, bir başka kullanıcıya eposta göndermeyi deneyebilirsiniz.)

Üyeliğinizin onaylanması için gereken aktivasyon kodu, eposta yoluyla size iletileceği için, verdiğiniz eposta bilgisinin geçerli ve çalışıyor olduğuna emin olunuz. Önemli konularda size gönderilecek epostaları alabilmek için, seyrek kullandığınız bir eposta adresi ile üye olmamanız önerilir...


Kullanıcı adımı seçerken dikkat etmem gereken kurallar var mı?
Forumdaki yazışmalarda size seçtiğiniz kullanıcı adıyla sesleneceklerini unutmayın. Bu nedenle yazılması kolay, mümkünse Türkçe bir kullanıcı adı seçmenizi öneririz. Ne tür kelimelerin seçilmemesi gerektiğine dair bir liste çıkarmak uygun olmaz. Eğer öyle bir sorun olursa, gerekenler yapılacaktır.

Foruma üye oldum ama yazamıyorum
Foruma üye olmak için doldurduğunuz formdan sonra, üyeliği onaylama (aktivasyon) epostası gelmektedir. Bu yazdığınız eposta adresinin doğruluğunu kontrol içindir. Aktivasyon bağlantısına tıkladığınız zaman üyeliğiniz kesinleşir.

Foruma yazamıyorsanız bu işlemi yapmamışsınız demektir. Bazı epostalar (hotmail gibi) gelen postaları spam olarak algılar ve onları otomatik olarak önemsiz eposta (junk mail) bölümüne atar. Bu nedenle orayı da kontrol edip, gerekli işlemleri tamamlamanız gerekmektedir.


Foruma üye oldum ama üyeliğim engellenmiş
Profil bilgilerini doğru doldurmanız gerekiyor. Bazı kurallara uymadıysanız ve biz bunu farkedersek üyeliğinizi engelliyor ya da siliyoruz. Tüm olasılıkları yazamasak da bir kaçından söz edebiliriz...

Mesela yaşadığınız şehir bölümünü " Çok güzel bir yer" olarak doldurmuş olabilirsiniz. Ya da "ilgi alanları" bölümüne cevabınız "sana ne" olabilir.

Üye adınız foruma uygun olmayabilir "çok yakışıklıyım" "çıtırkız" vs...

Eposta adreniz www ile başlıyor olabilir (bu en baştan yanlış bilgi demektir). Yaşınız internete girmeyecek kadar büyük ya da küçük yazılmış olabilir, mesleğiniz de bir acayip doldurulmuş olabilir. Neler olabileceğini yazmayalım, siz tahmin edin...

Silindiyseniz, kurallara uygun olarak tekrar üye olabilirsiniz. Üyeliğiniz engellendiyse, önce profil bilgilerinizi kontrol edip düzeltmelisiniz. agaclar@gmail.com adresine yazarak, düzelltiğinizi haber verirseniz, üyeliğiniz açılır.


Kullanıcı adımı unuttum. Ne yapabilirim?
Üye olurken kullandığınız eposta adresini kullanarak bize yazın.

Şifremi unuttum.
Şifrenizi unuttuysanız, buraya tıklayarak üye olurken kullandığınız e-posta adresinize, yeni şifre isteyebilirsiniz.

Bu işlem sırasında size iki eposta gelecektir. birincisinde eski şifreniz sıfırlanacak, ikinci eposta ile tekrar aktivasyon bilgileri gönderilecektir.

E-posta adresinizin, önemsiz eposta (junk mail) bölümünü kontrol etmeyi unutmayın. Gelen aktivasyon epostamız oraya düşmüş olabilir.

Hala sorun yaşıyorsanız, admin@agaclar.net adresine (üye adınızı belirterek ve üye olduğunuz posta adresini kullanarak) yazabilirsiniz.


Kullanıcı adımı nasıl değiştirebilirim?
Profilinizde, kullanıcı adınız dışında kalan tüm alanları kendiniz değiştirebilirsiniz.

Foruma üye olduğu tarih ile, foruma son giriş tarihi aynı olan ya da üye olduğu tarih üzerinden 6 ay geçmiş bulunan sıfır mesajlı üyelerin kullanıcı isimleri, burada yazışan üyelerden birinin talebi halinde, talep edilene verilir. Kullanıcı adı alınan üyenin kullanıcı adının yanına, 1 (bir) rakamı eklenerek saklı tutulur.

İsteklerinizi forumda belirtmelisiniz. Kullanıcı adını değiştirmek isteyenler


Avatar olarak kullanabileceğim fotoğraflar
Avatar olarak doğa içerikli fotoğraflar kullanabilirsiniz. İsteyen kendi fotoğrafını da kullanabilir. Hayvan fotoğrafları da kullanabilecekleriniz arasındadır.

Bunun dışındaki avatarlar, ayrı bir uyarıya gerek kalmaksızın silinecek, ısrarla yüklenmesi halinde avatar ekleme özelliği iptal edilecektir.

Avatar yanısına, profil fotoğrafı da eklenebilse de bu özellik kapatılmıştır. Profil fotoğrafı, üyenin kendi fotoğrafını ekleyeceği yerdir ama bu amaçla kullanan kişi sayısı çok sınırlı olduğu için, gereksizliğine karar verilmiştir.


Eposta adresimi değiştirdim. Eskiden foruma yazıyordum, şimdi yazamıyorum, neden?
Bunu yaptığınız zaman, foruma yeni üye olmuş gibi yine üyelik onayı (aktivasyon) yapmanız gerekmektedir. Nedeni yeni adresinizin size ait olup olmadığını kontrol içindir. Önemsiz eposta bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024