"Evde El Emeği Ekmek Yapımı ve Teknikleri" kitabı yayımlandı...
Sevgili Dostlar,
Bu forumda sorulan soruların bir çoğuna uygulamalı ve fotoğraflı cevap veren "Evde El Emeği Ekmek Yapımı ve Teknikleri" kitabı, yaklaşık 170 sayfa olarak EkmekSanati.com'da yayımlanmıştır. Elde ve evde ekmek yapımı aşamaları detaylı olarak anlatılmış, uygulamalı olarak; taş, tava ve yoğrulmayan ekmek tüm püfleriyle beraber adım adım fotoğraflı verilmiş, sonunda da olası hatalar ve giderme yöntemleri yine görsel destekli anlatılmıştır. Faydalı olması dileğiyle... |
çok güzel :) ben de istiyorum bu kitaptan ama sitede satış yapılmıyo sanırım umarım en kısa zamanda kitapcılarda bulabilirim teşekkür ederim soberman bilgilendirme için :)
|
Sevgili soberman bu harika bir haber :)) Ama biz ekmek yapımını teorik olarak öğrenmekten çok, uygulamalı görmek isteriz.
Öyle bir organizasyon olmalı ki, seçilen yerde hamurlar yoğrulsun, onlar mayalanırken piknik yapılsın; ekmeklerimiz taş fırında pişirdiğimiz, kendi ekmeklerimiz olsunnn... :p Ağaçlar.net ve ekmek sanatı "ekmek kardeşliğine" ne dersiniz? |
Kitap ücretsiz...
Alıntı:
kitap sadece bir "teşekkür ederim" ücretinde. Yani ücretsiz indiriyorsunuz, okuyup beğeniyorsunuz ve içinizden sadece bir defa "teşekkür ediyorum" diyorsunuz. Koca koca para verip aldığınız kitaplardan çok daha faydalı olduğunu göreceksiniz, merak etmeyin. Alıntı:
Alıntı:
Şimdi üzüldüm doğrusu. |
Sayın soberman, teşekkür ederim. :)
Hızlıca göz attım; çok güzel bilgiler var. Emeğinize sağlık... |
indiriyorum :) çok teşekkr ediyorum yalnız linkini verdiğiniz site dehşet güzel bunun için de teşekkür ediyorum :)
|
Alıntı:
Teorik kardeşliğimiz vardı, şimdi pratik kardeşlik zamanı, yoksa özel bir anlamı olsun diye yazılmadıydı o cümle. Bu kadar kırılgan olmayın yahuu...:)) |
Kırgın mıyım? Belki de... Kırılgan mıyım? Asla.
Alıntı:
Buna binaen taş fırın ve tandır ustası sormuştum. Alıntı:
Ekşi mayalı ekmek başlığı altında olan hadise farklı. Resmen üzerimden oyun oynandı ve oynayanların da yanına kar kaldı. Bizler onur sahibi insanlarız, ama sanal, ama real. Onunla da oynanmasına izin veremeyiz. Ayrıca bu durumun yaşanmasına müsaade edenler de beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. O başlık altında alaylı diye tanımlanıp dalga geçilirken ve birileri mektepli olduğu için diğerlerini küçük görüp ortalığı dumanlandırırken hiç bir şey olmamış gibi yutkunup devam edemem. Bana sorusu olan varsa başka başlıktan sorsun, seve seve bildiklerimi son kırıntısına kadar bila bedel paylaşırım. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Benim kişiler konusunda özel bir kırgınlığım yok, ne tanırım, ne bilirim, sadece bu tür dolaplara kızıyorum, kabullenemiyorum. Siz de lütfen bu gözle görmeye çalışın, yoksa yanlış değerlendirmiş olacaksınız. |
Sayın soberman
29 Mayıs Pazar günü Ankara toplantısı var. Katılmazmısınız. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Nazik davetiniz için çok teşekkür ediyorum. 28-29-30 Mayıs tarihlerinde Ankara dışındayım maalesef. |
Alıntı:
Alıntı:
Gece, kendisiyle dalga geçer, başkasıyla asla... :) Alıntı:
Ekitap konusuna gelince :) Buraya yazmadan önce okudum. Elinize sağlık... :) Beni en mutlu eden bu kısım oldu: Alıntı:
|
Alıntı:
|
Taş fırın
Alıntı:
Böylesi sanırım çok daha güzel olacaktır. |
Harika olur :)
Nasıl, nerede, ne zaman? :) |
Alıntı:
Bu ücretsiz e-kitabı da derhal indirdim ve hatta en kısa zamanda kitaplaştırmayı istiyorum. Binlerce teşekkür:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Malina Ankara'da iken tanışma ve sohbet toplantısı şeklinde minik bir buluşmaya ne dersiniz önce? Ekmek pişirme işinin aciliyeti yok :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 03:30. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024