28-01-2011, 08:29 | #1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
|
Tavada Mısır ekmeği
Göz kararı yapıyorum. siz 2 su bardağı iyi cins mısır ununa azar azar muhallebi kıvamı olacak sekilde ılık su ekleyin.İyice karıştırın. Az tuz ve az karbonat ekleyin. Elinizde yassı ve büyükçe köfte şekli verin.Zeytinyağında iki tarafını kızartın. Kağıt peçete üzerine alın. Çok pratiktir ve lezzetli. İstanbul marketlerindeki mısır ununu lütfen hiçbir şeyde kullanmayın. Onlar sadece pane için. Başka hiçbir şeyde başarılı olamazsınız.Afiyet olsun. |
28-01-2011, 10:40 | #2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
Şehir: Antalya
Mesajlar: 1,870
|
Şanslıyım mısır unu konusunda kendi köyümüzden gelen mısır ununu kullanacağım. Teşekkürler paylaşım için. |
21-05-2012, 00:05 | #3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 200
|
bende değirmenden alıyorum ama ekmeği güzel yapmıyorum |
|
|