![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Red Robin Domates
![]() http://www.containerseeds.com/produc.../tomatoes.html Arkadaşlar Domates yetiştirmeyi sevmeyenimiz yoktur ancak bu güzel sebze/meyve nin yetiştirilmesinde çeşitli zorluklar olduğu bir gerçek. Size evde-odada yetiştirilebilen ve yetiştirilmesi çok kolay olan bir çeri domatesi tanıtmak istiyorum. RED ROBİN -Kolaylıkla ev-oda içinde yetiştirilir. -Diğer çeri domatesler gibi balkona veya pencere önüne yani ev dışına çıkarma zorunluluğu yoktur.Tamamen oda içinde yetiştirebilirsiniz. -Ocak,Şubat ayında bile oda içinde domates alabilirsiniz. -Tüm domatesler içinde --en düşük ışık-- isteği olan bir domatestir.Balkonu-penceresi-bahçesi zayıf ışık alanlar bile rahatlıkla yetiştirebilir. -Oda içinde florosan lamba ile yetiştirenler var.(nette görebilirsiniz) -Bu domatesin diğer çerilere göre çok lezzetli olduğu belirtiliyor. -Bu domates hibrit yani melezleme tür değil , yani tohumlarından tekrar aynı tür domates alabilirsiniz. -Heirloom denilen geleneksel-evladiyelik bir çeşit. (Ben şimdiden karınca70 arkadaşa 3 paketle rezerve isteğinde bulundum ![]() ------------------------------------ Düzenleyen denizakvaryumu : 16-07-2008 saat 20:19 Neden: düzenleme |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
balkon, domates, karton saksı, red robin, tohum fide |
|
|