![]() |
|
![]() |
#31 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-02-2017
|
Alıntı:
İyi günler . Birkaç gündür Orion modelini inceliyordum,tasarım çok hoşumuza gitti. 28 metrekare 36 bin liradan başlayan fiyatın içine neler dahil? Bu ev ahşap iskele üzerine kurulabiliyor mu? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2019
|
Alıntı:
standart pakete , duvarlar , çatı,çatı kaplama malzemesi(şıngıl) pencereler, camlar(ısıcam) , kapı ve pencereler dahıl. Agaclar.net kitlesini çok seviyoruz kaliteli insanlarla tanışmamıza vesile oluyor o yüzden bura kaynaklı bir sipariş alırsak şıngıl yerine membran,taşyünü ve metal trapezden oluşan yalıtımlı çatıyı da standart pakete ücretsiz ekleriz. Orion tasarımı gereği geniş bir tabana sahip ahşap taşıma sistemi maliyeti çok çıkar o yüzden pek uygun bir proje değil. ahşap taşıma sistemi sadece ayaklarla yere bağlanmıyor yapıyı alttan bir karkas gibi sarıyor , işçiliği düşük ama ahşap yönünden %25-30 u kadar malzeme kullanılıyor.Yapı genişledikçe betons-betontaş subasman daha mantıklı bir tercih haline geliyor. Saygılar Düzenleyen MasifEv : 12-06-2019 saat 18:06 Neden: imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
|
Aslında STELLA modeliniz bana daha uygun ama oturma alanında pencere imkanı yok yanlarda. Yani içerde otururken manzara seyretme imkanı olmaz. Yan bölümlerden birini camli yapma imkanı olur mu mesela? Burdan sormamin sebebi belki diğer arkadaşlar başka fikirler verir diye. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Orion ve orion 50 için ahşap taşıma sistemini ilk başta düşünmemiştik, cünkü ahşap taşıma sisteminin subasmanla yakın maliyetli olması ilk amacımızdı, şimdi piyasa talepleri doğrultusunda tek faktörün subasman maliyeti olmadıgını algıladık, bu modeller için ahşap taşıma sistemini ne kadara sağlıklı olarak yapabiliriz çalışmasına başladık, mühendis arkadaş statik çalışmalarını yapıyor sanıyorum haftaya bazı veriler paylaşılacak ölçüye gelir. Düzenleyen MasifEv : 16-06-2019 saat 13:34 Neden: imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
stella ve su an ürettiğimiz genişletilmiş versiyonunda cam yogunlugu özellikle ön cepheden yüksek , oturma alanında neredeyse panoramik bir manzara izleme imkanı sunuyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-02-2018
|
Çatı Penceresi
Alıntı:
Havanın geçeceği yola labiren etkisi oluşturacak önlemler alınırsa rüzgar sesi de engelleniyor. Uyguladım ama fotoğrafını çekmedim. Kolaylıklar dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
Anlattığınız şekilde yapılabilir ama bu sefer de doğramalarımız da masif ahşap oldugundan çatı yüzeyinin dışında kaldıgında çok fazla güneş etkisine maruz kalacaktır, ayrıca üst yüzeyde doğrama çatı arasındaki yüzeyde yine bir su birikim alanı oluşmaz mı?(doğrama yuvarlak yapılarak kısmı bir çözüm sunulabilir ama yine de birikim %100 engellenemez gibi düşünüyorum) Saygılar Düzenleyen MasifEv : 17-06-2019 saat 13:55 Neden: imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |
Yeni Üye
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaçsever
|
Sayın weysel.83, İyi dilekleriniz için teşekkürler, ziyaret etmek isterseniz her zaman bekleriz, ofisimiz ve çevresinde 20 yıl içerisinde yaptıgımız ahşap yapılar mevcut , yaş almış örnekleriyle görme imkanınız olur, biz de sizinle tanışmaktan memnuniyet duyarız. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaçsever
|
haziran ayından bu yana 1 proje tamamladık bir tanede toplu projenin son noktasına geldik, Kahramanmaraş'ta 40 m2 ev projemiz, imalat ve montaj toplam 26 gün sürdü, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaçsever
|
bir de Bolu/ Mengende 38m2lik toplam 10 adet bungalov şantiyemiz devam ediyor, Eylul sonuna bitirmeyi planlıyoruz; |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-07-2019
|
Sevgili Masif ev yetkilisi; işlerinizi büyük beğeni ile takip ediyor, günün birinde küçük ölçekli bir ahşap ev sahibi olmayı kurarken yazdıklarınızdan faydalanıyorum. İmar affına girmeyi başarmış ama imarı alınmamış bir zeytinlikte, hiç ağaç kesmeden stella bungalowlarınızdan birini kurma planım var. Fakat kurmayı planladığımız alan yolun yaklaşık 25 m altında kalıyor. Bunun sizin için bir sorun olup olmadığını sormak isterim. İkincisi, oturduğum evin çatı katı -pahalı olsa da- pencere çözümlerinde skylight tipi ortadan menteşeli - su izolasyon ve drenajı çerçeve üzerinden olan - tak ve kullan çerçeveli pencere sistemleri kurulmuş. (Marka vermek gerekirse velux). Bu çözümün sizin stella modeliniz ile uyumlu olup olmadığını merak ediyorum. Selam ve sevgi ile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Ağaçsever
|
Alıntı:
Güzel yorumunuz için teşekkürler , Şantiye alanına malzeme taşımada ufak bir zorluk dışında bir sıkıntı yaşayacağınızı zannetmiyorum dilerseniz arazi fotoğraflarını iletin detaylı olarak bakayım Alıntı:
Velux tarzı kendinden çerçeveli ve drenajlı çatı pencerelerinde belirli aralıklarla drenaj temizliği yaptığınız sürece bir sıkıntı olmaz , uygulanabilir. Saygılar |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaçsever
|
Son yaptıgımız evlerin videolarını başlığa ekledik , güzel çalışmalar oldugunu düşünüyoruz ![]() umarım beğenirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2021
|
Merhabalar. bizde istanbulda bir arsa alıp bungalow yapıp kiralamak istiyoruz ama çok acemiyiz bu konuda. arsa durumu ne olması gerekiyor mesela konut tarla bağ bahçe vs.. sadece konut görünen arsalara mı yapabiliriz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-08-2020
|
Alıntı:
Neye karar verdiniz? |
|
![]() |
![]() ![]() |