27-02-2009, 11:34 | #1 |
Ağaç Dostu
|
Önce ekmekler bozuldu, şimdi de simitler
HaberTurk'te Saba Tümer'in programına konuk olan phytotherapy (*) uzmanı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, son yıllarda ürtiker (kurdeşen) denilen rahatsızlığın fazlasıyla artmaya başladığını, simitteki susamın insanda alerjiye yol açabileceğini ve ürtikeri olanlarda hastalığı tetiklediğini belirtmiş. Çünkü bunlar ithal susammış. Genleri kırıkmış. Bu genleriyle oynanmış demek değilmiş ama yatkın insanlarda alerjik tepkimelere yol açabiliyormuş. Hadi buyrun, susamı böyle, unu öyle, çoğunun hangi koşullarda pişirildiği ve nasıl satıldığı ortada... Önce ekmekler bozuldu, şimdi de simitler... (*) Böyle bir unvan var mı bilmiyorum. Ben yakıştırdım. Çünkü, phytotherapy (fitoterapi) Yalnız otlarla yapılan tedavi şekli demekmiş... |
27-02-2009, 13:31 | #3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-02-2009
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 80
|
herşeyin dna müdahale edilirse böyle olması aslında doğal |
27-02-2009, 15:57 | #4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-02-2009
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 538
|
Türkiye'nin bir an önce kendi gen teknolojisini ilerletmesi gerekiyor.Aksi takdirde yediğimiz buğday, içtiğimiz çay dahi bizlere 'çorba içersine atılan ve farkedilmeyen zehir' olarak geri döneceğini unutmamalıyız.Tohumların genleriyle oynama, artık stratejik bir misyon haline gelmiş durumda.Ve bu son derece önemli faaliyet ne yazık ki dünya milletlerinin en tehlikelisi olan ve kendisinden başka hiçkimseyi insan yerine dahi koymak istemeyen ırkın elinde.Bu nimeti kötüye kullanmaları onlar için bulunmaz fırsat oldu.Hâl bu olunca endişelenmemek elde değil. |
|
|