![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2006
|
ardıç ve servilerde pinching nasıl yapılır?
evet arkadaşlar öncelikle ağaçların resmini gönderiyorum ben bir parçasını aşağıdaki resimlerde kopardım örnek olarak doğrumu anlamışım bilmiyorum gönderdiğim yaprak resimleri üzerinde photoshopla gösterirseniz sevinirim birde hangi dallara nekadar sıklıkla gibi ayrıntılı biliglendirirseniz daha da mesut bahtiyar olacağım bahçe 040.jpg bahçe 042.jpg bahçe 043.jpg bahçe 044.jpg bahçe 054.jpg Düzenleyen bonsaireef : 25-07-2006 saat 17:25 Neden: Resimler görünür şekilde ekleme |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-07-2006
|
şimdi ben allttaki ağaca bir iki telleme yaptım. tepedeki boşlukarı görüp gallus bune allasen demeyin biliyorum ama orda dal yoktu napıyım tellediğim dallar da tellerin bittiği yani ağacın taze sürgünlerinin bşaladığı yerden yukarı uçtuşar gittiler. tabii pinching falan bilmediğimizden yanlış bişey yapmayalım diye ellemedik.kopardığım kısmıda örnek olarak gönderdim hani böyle mi yapılır gibisinden yardımlara teşekkürler bahçe 045.jpg bahçe 047.jpg bahçe 053.jpg Düzenleyen bonsaireef : 25-07-2006 saat 18:20 Neden: Resimler görünür şekilde ekleme |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|