![]() |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2009
|
Salatalık
Merhaba, Geçen sene tanıştığım bu güzel doğa dostu forumu sürekli takip ediyorum, çok yararlı bilgiler edindim, ediniyorum. Düşünenlere tekrar çok teşekkür ediyorum. Balkonumda domates, biber ve salatalık yetiştiriyorum. Domateslerim sağlıklı ama biber ve salatalıklarımın durumu kötü. Biberi ilgili konuya yazdım merakla cevabı bekliyorum. Salatalıklarımın bir kısmını fide aldım, bir kısmını tohumdan yetiştirdim. Çok da sağlıklı gelişmiş fideler oldular. Sabah işe giderken akşam işten gelince hemen balkona gidip sebzelerimle ilgilenip seviyorum onları ![]() Şimdiden çok teşekkür ediyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-07-2009
|
Domates ve biberler
Diğer konulara ekledğim için fotoları koyamadım buraya, aynı fotoları farklı konulara kabul etmedi. Linkini veriyorum. biberlerin linki; http://www.agaclar.net/forum/showthr...431#post654431 dometesin linki; Domates Yetiştirme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-06-2008
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2019
|
Balkonum'da salatalık yetiştirdim videolu
Merhaba arkadaşlar ben Kübra siz değerli forum üyeleri için kendi balkonum'da yetiştirdiğim salatalık'ların videolarını çektim değerli yorumlarınızı bekliyorum her iki platform dan da ��☺️ https://m.youtube.com/watch?feature=...&v=0vI2ba6nxLc |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2019
|
Öncelikle salatalıklarınız hayırlı olsun. Tohumdan yetiştirmek ve büyüdüğünü izlemek çok güzel süreç oluyor. Bitkinizin gölgede olması boylanmasına ve çiçeklerin erkek olmasına neden olmuş. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2019
|
çok teşekkür ederim yorumunuz için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |