Fener balığı ızgara
MERIKROTTI GRILLATUNA 02.3.2013 - YouTube
SOSUN ICERIGI - UFALANMIS DOMATES - DEFNE YAPRAGI - KARABIBER - SOYA YAGI - ZEYTIN YAGI - ELMA SIRKESI (BALLI OLANI TERCIHTIR) - KEKIK Fenel baligi filetolarini bu sosun icine yatirip, bir gece buzdolabinda bekletiyorum. Ayrica IZGARA esnasinda, bu sosu kullaniyorum. Afiyet olsun |
Alıntı:
|
Arzu edildigi , her zaman hazir-nazir, buz gibi Finlandiya´dan en sicak sevgilerimle.
|
Alıntı:
:) |
Baliklarin sosa gömulmesi lazim veya iyice karistirilip, gece buzdolabinda gecirmesi de elzemdir. Izgara yaptigimiz zaman da firca ile ustlerine kalan sos surulur. Fazla kurutmadan pisirlir.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 13:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024