![]() |
|
![]() |
#1 | ||||
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
|
![]() MERIKROTTI GRILLATUNA 02.3.2013 - YouTube SOSUN ICERIGI - UFALANMIS DOMATES - DEFNE YAPRAGI - KARABIBER - SOYA YAGI - ZEYTIN YAGI - ELMA SIRKESI (BALLI OLANI TERCIHTIR) - KEKIK Fenel baligi filetolarini bu sosun icine yatirip, bir gece buzdolabinda bekletiyorum. Ayrica IZGARA esnasinda, bu sosu kullaniyorum. Afiyet olsun |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
agaclar.net
|
Tariflerde oran önemlidir değil mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
|
Arzu edildigi , her zaman hazir-nazir, buz gibi Finlandiya´dan en sicak sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
|
Baliklarin sosa gömulmesi lazim veya iyice karistirilip, gece buzdolabinda gecirmesi de elzemdir. Izgara yaptigimiz zaman da firca ile ustlerine kalan sos surulur. Fazla kurutmadan pisirlir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|