14-03-2013, 08:29 | #1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
|
Fener balığı ızgara
MERIKROTTI GRILLATUNA 02.3.2013 - YouTube SOSUN ICERIGI - UFALANMIS DOMATES - DEFNE YAPRAGI - KARABIBER - SOYA YAGI - ZEYTIN YAGI - ELMA SIRKESI (BALLI OLANI TERCIHTIR) - KEKIK Fenel baligi filetolarini bu sosun icine yatirip, bir gece buzdolabinda bekletiyorum. Ayrica IZGARA esnasinda, bu sosu kullaniyorum. Afiyet olsun |
14-03-2013, 11:28 | #2 |
agaclar.net
|
Tariflerde oran önemlidir değil mi? |
14-03-2013, 19:07 | #3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
|
Arzu edildigi , her zaman hazir-nazir, buz gibi Finlandiya´dan en sicak sevgilerimle. |
14-03-2013, 20:38 | #4 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
|
|
14-03-2013, 21:25 | #5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-03-2013
Şehir: helsinki
Mesajlar: 53
|
Baliklarin sosa gömulmesi lazim veya iyice karistirilip, gece buzdolabinda gecirmesi de elzemdir. Izgara yaptigimiz zaman da firca ile ustlerine kalan sos surulur. Fazla kurutmadan pisirlir. |
|
|