![]() |
|
![]() |
#308 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Sevgili Adalet Hanım, Anlıyamadım bariz sarı ,nasıl pembe oluyor. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Ağaç Dostu
|
Sonunda kavuştuk ![]() Zerafete bakar mısınız? ![]() Yukardaki saksıya diktiğim ve erken açsın diye budamadığım fidelerden. Bunlar da bahçeye diktiklerim, onlar da bol tomurcuktalar, yerde dikili olduklarından daha güçlü bitki yapısı ama yine de hepsini bağlamak zorunda kaldım, yoksa devriliyorlardı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#312 |
Ağaç Dostu
|
Tebrikler sevgili Limon, birinciliği kaptınız, helal olsun size. Hakikaten çok güzelmiş, asil ve zarif. Sevgili Jineop, Fotoğraftaki lisileri gördünüz tomurcuklar sarı, ama çiçek koyu mavi, böyle oluyor işte, bu yüzden rengi belli olmaz demiştim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Gerçekten çok güzelmiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Ağaç Dostu.
|
Çiçeğin ömrü ; dipten kesip vazoya koyarsanız, 2 hafta kadar, yerinde bırakırsanız, yani bahçedeki ömrü sıcaklığa bağlı olarak 1 ay kadardır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
Ağaç Dostu.
|
Sn. Jineop, Sizinkiler beyaz ve pembe olacak. En son onlardan kalmıştı sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 | |
Ağaç Dostu.
|
Alıntı:
Bu çiçek İmorter olarak geçiyor. papatya gibi renkli petalleri sert, kağıt gibi. Resmini sonra koyarım. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-04-2008
|
Limon olağanüstü güzel olmuş.Tebrikler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizinkiler de açacaklar ama tomurcuk yarın açacak gibi göründükten sonra bile bir hafta sürüyor haberiniz olsun. Ama çiçeğin 1 ay kalması muhteşem bir şey. Tekrar tekrar çok teşekkür ederiz KGürsan Bey. Grup diktiklerimiz aynı anda açınca kimbilir nasıl güzel olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Limon; gerçekten çok güzel bir çiçek tebrik ederim. Sanırım Ağaçlar Net' in en çok sevdiğim yönü bu. Bilmediğim, tanımadığım o kadar çok çiçek ve bitkiyi tanıyorum ki burda; hergün yeni bir çiçekle tanışmak, onunla ilgili bilgiler almak en büyük mutluluğum ve bağımlılığım oldu. Ağaçlar Net'e ve sizlere çok teşekürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|