![]() |
|
![]() |
#421 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2005
|
Kendiliğinden yetişerek ağaca tırmanmış yaklaşık 200-300 metre odunsu dallı asmaya bakım yapmak gerekir mi? Bırakalım mı öyle? Düzenleyen Khan : 05-09-2016 saat 15:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-01-2011
|
Gövde uzunluğu bitkinin meyveyi besleme durumu ile ilgili olacaktır. Önümüzdeki yıl ağaçlara su yürümeden önce (Mart ayından önce) bir yıllık pişkinleşmiş sürgünler 6-8 gözden kesilirse/budanırsa (çekirdeksiz çeşitlerde 13-14 göze kadar uzatılır) üzüm verir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-02-2018
|
Merhaba değerli ağaç severler ; istanbulda malumunuz yeşile hasretiz. Ben yeni evlendim ve balkonumda asma yetiştirmek istiyorum.Fakat buralarda kaliteli fide vs bulmak , çeşit bulmak çok zor . Ben çekirdeksiz ve iri siyah üzüm , bunun yanında çekirdeksiz yeşil üzüm yetiştirmek istiyorum . Fakat tozlama gibi işin teknik unsurları var. Bana bu doğrultuda hem bilgi fide sağlayabilecek kullanıcılar var mıdır acaba ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-08-2019
|
arkadaslar selam adakarası ve karalahna türlerini edinmek istiyorum internette tek bir yerde bulabildim. yardımcı olabilecek var mı _ teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-06-2007
|
erenköy beyazı üzüm asması nerede bulunur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-02-2007
|
Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü'ne bir sorun: https://arastirma.tarimorman.gov.tr/...cilik/Iletisim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|