![]() |
|
![]() |
#2 |
-
|
Carmel gün geçtikçe daha çok dikkatimi çeken bir tür olmaya başladı. Çok güçlü bir tozlayıcı olduğu ve Nonpareil ile aynı el bademi türünde bir kabuk yapısına ait olduğu bilgisini edindim. Ancak randıman ve diğer meyve bilgilerinin detaylarına halen ulaşabilmiş değilim. Nonpareil ve Carmel badem çeşitlerinin 3 farklı anaç üzerindeki verimlerinin incelendiği bir araştırmanın sonuç verileri aşağıdadır. ![]() . ![]() Düzenleyen Odeh : 24-02-2012 saat 13:06 Neden: Resim düzenleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
-
|
Aşağıda sayın Halil Önen'in konu ile ilgili mesajı bulunmaktadır. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-09-2013
|
En dayanıklı anaçlar hangileridir? Hastalıklara, böceklere, suya... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-01-2016
|
***. bu sene şubat ayında badem çekirdeği ektim ve 1200 tane fidanım oldu boyları yarım metreyi geçti ve fidanlarımıda tüplü olarak tek tek yaptım aşıladıkdan sonra yer kiralayıp dikecem. bu fidanlara ne zaman ve nasıl ası yapmam gerek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-11-2018
|
Herkese merhaba, bol kazançlı bir yıl diliyorum. Ben Amasya'da 5 dekarlık bahçeye 1500 acı badem tohumu ektim. Bu yıl ağustos ayında Bertina makako vairo gibi çeşitlerle aşılamak istiyorum. Acaba kalem bulabilecegim arkadaşlar yardımcı olabilir mi. İlgili alaka gösteren herkese teşekkür ederim. Selam ve saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-12-2019
|
Alıntı:
Tohumları nasıl çimlendirdiniz ?toprak hazırlama ,dikim derinligi,kaçar tane diktiniz.??bilgi alabilir miyim |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|