![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Asude / almanyalı için anneler günü hediyesi
merhaba, Ben Asude, 4 yaşındayım, almanyalının kızıyım. Anneler günü için bitki yetiştirmek istiyorum. Bu sabah ilk olarak fesleğen ektim, ben henüz küçük olduğum için yazıları annem yazacak. ![]() ilk önce tohumlara baktım, birkaç tane seçtim. ![]() toprağı beraber hazırladık. ![]() fesleğen tohumlarını ektim. ![]() Fıs fıs ile suladım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2009
|
Hangisi daha güzel ? yaptığı mı ? kendisi mi ? Allah bağışlasın. Umarım tüm ömrü son resimdeki gibi geçer... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
![]() saksının ağzını jelatin folyo ile bantladık, biraz da süsledim. ![]() kendi istediğim gibi süsledim, annem tohum paketini de saksının üstüne bantladı. ![]() saksıyı benim kaldırabileceğim büyüklükte seçtik. ![]() fesleğen tohumlarımın paketi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili Sabah, merlict, gokselcetin, ve Kelebek çalısı. güzel sözlerinizi kendisine ilettim, kreşten gelir gelmez hemen koşup çıkmış mı? duruyor mu yerinde? diye baktı. ilk defa dikmiyor geçen yıl da benimkile birlikte tohum ekti, tohumları toprağa serpmeye bayılıyor. bu sefer hepsini kendi yapacak..bakalım nasıl olacak..bende merak ediyorum, arada kontrol edeceğim. diktikten sonra" yea...!!! yaşasıın benim de çiceem olcak" diye bağırarak sevindi.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 27-02-2013
|
çok tatlı gerçekten Allah bağışlasın dilerim hep mutlu olur.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Bakışlardan da belli dikkatli bir yetiştirici olacak Asude. Ama bu tohum işinde annenin şike yaptığı belli. Baksana kandırmış seni çikolatalı süt ile. ![]() Şaka bir yana yeni bir bitki dostu daha kazandık hem de en azimlisinden. ![]() Başarılar bu güzel yolda... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Küçük yeşil parmak Asude'yi tebrik ediyorum. Aslında önce annesi olarak sevgili almanyalı sizi tebrik ederim. Anne ve babaların davranışları çocuklara en güzel örnek oluyor, anne doğaya ilgiliyse bu çocuğa da yansıyor. Asude tohumları ekmekle kalmamış bir de güzelce saksısını süslemiş. Onun küçük ellerine sağlık. Tohumların ilk filizleri toprak üstünde gözükene kadar başında heyecanla bekleyecek ve sonunda bu küçük yaşta verdiği emeğin mutluluğunu tadacak. Başarılar Asude'ye. Bizim de filizleri onun gibi heyecanla beklediğimizi iletin kendisine lütfen. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili emrullah mutlu, tura, fatih, ve selenn, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. Kendisi biraz evvel kreşten geldi, ayakkabılarını bile çıkarmadan hemen koşup çıkmışlar mı? diye baktı..çok hevesli ama biraz bekleyecek..akşam uyumadan da bakmıştı. diğer seçtiği türlerin tohumlarını ayırdık, birer gün ara ile dikeceğiz. Geçen hafta domates ve birkaç tohum daha ekti, onlar da çıktı ve şimdi çok mutlu..elimizdeki bütün tohumları ekmek istiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-03-2012
|
Maşallah sayın Almanyalı, çocuğunuzu yeşille erken yaşta buluşturduğunuz için ne mutlu size. İnşallah benim de ileride böyle birlikte ekip biçeceğim bir yavrum olur. Allah bağışlasın yavrunuzu. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili gokcegokce, ve maki 01, güzel dilekleriniz ve sözleriniz için teşekkürler. Asude' bugünü çığlık atarak geçirdi..daha önce ektiğimiz tohumlar çıktı, bugün beraber jelatinleri açtık. " ayy çıkmış kokularııım" diyerek kahkahayla açtı ve ilk can suyunu verdi. yarın sabah fesleğenin ağzını açıyoruz..çıkmışlar şu anda uyuyor, sabah uyandığında çok sevinecek. ve yeni bişey ekecek.. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Asude; merhaba... Hem yaptığın iş, hem kendin çok güzelsin, maşallah Allah'ım nazarlardan saklasın seni inşallah. Çok sevindim, mutlu oldum 4 yaşındasın ve fotoğraflarını izledim çok da güzel ekmişsin tohumlarını, inşallah çimlenmelerini, büyümelerini hep birlikte izleyeceğiz... O minicik ellerine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Asude; ellerine sağlık ne güzel ekmişsin tohumları. Aferin sana, tebrik ederim. Fesleğenlerde büyüdüğünde kokuları seni sivrisineklerden koruyacak. Sevgili almanyalı; Allah bağışlasın, maşallah. Sağlıklı ve hayırlı ömürler dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili Yeni Gine, Sevgi, ve selenn, güzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz. bugün çok sevinçli..tohumlar çıktı, jelatini açtı ve çıktıklarını görünce çok mutlu oldu, hatta eliyle okşadı bile. can suyunu da verdi, onu dahada motive etmek için minik bir suluk aldım, çok beğendi..hatta eli değmişken evdeki bütün çiçekleri suladı. sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
![]() Çok tatlısın çok; maşallah sana. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah Asude.. Her ektiğin tohum çabucak çimleniyor.. Yeşilparmak olacaksın şimdiden belli.. Ben de heveslendim yarın tohum ayarlayıp ekeyim.. Annesi asıl seni tebrik ediyorum. Ne güzel motive ediyorsun minik kızını.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
merhaba, Sevgili Yeni gine, ve feriha, yazılarınızı ilettim," teşekkür ederim, bi tane daha ekicem" dedi. Asude eklediğim tüm resimleri kendisi seçiyor, sizlerin yazılarını görüyor ve sürekli avatarlarınıza bakıp" ne diyo? ne yazıyo burda?" diye soruyor. tek tek okuyup anlatıyorum ona.. gözlerini kocaman açıp; " yaa öyle mi? ben de onları beğendim o zaman." diyerek gülüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Asude'ciğim saksını ve yeni suluğunu çok beğendim. Çimlenmeye başlayan tohumların ve gayretin kızım Sude'yi de heveslendirdi. Yarın ilk işimiz onun için de küçük bir saksı ve tohum ayarlamak olacak, eline emeğine sağlık küçük güzel kız, o pırıl pırıl gözlerin ve sırma saçlarından sevgiyle öpüyor, tebrik ve takdirlerimizi gönderiyoruz kızım ve ben. Bitki, çiçek sevginin sonsuza dek sürmesi temennisiyle.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
![]() Yeni bir tohum daha ektim, annemle seçtiğimiz malzemeleri iyice inceledim. ![]() saksı altını toprakla doldurdum ve kalpli şekli olan çikolata kutusu buldum. [A ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
![]() paketin içinde kalmış mı? diye iyice baktım, kalmamış. ![]() kalıbı çıkardım tohumları ektikten sonra, ve fıs fıs ile suladım. ![]() kutunun içinden söktüğüm folyoyu üstüne koydum, çıkana kadar hergün su sıkacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|