![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul ve yakını yerlerden gelmek isteyen arkadaşlar var. Acaba bir araç bulunsa, Güler hanım ın dediği gibi, daha fazla arkadaşımız katılabirlirdi diye düşünüyorum. Mahmut bey bu konuda yardımcı olabileceğini söylemişti sağolsun. İstanbul ve çevresinden gelmek isteyen arkadaşlarımız da yazsın ki, sayıya bakalım. Belki araç ayarlanabilir bu durumda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Şimdi iş İst. ve çevresindeki diğr dostlara düşüyor. Araba ayarlanması için 16 kişi olması gerekiyor diye biliyorum Mahmut bey in sölediklerinden. Eğer araba ayarlanırsa; Ereğli ist. arası arabayla 3.5 saat.(hani Ereğliyi görmeden geçmeyin diye söylüyorum) 40 dakıka zonguldak. 4.15 saatte zong. a varılır. Yanılmıyorsam Amasra 1.5 saat zongulda ğa. Gece Amasra da kalınır, ertesi gün Safranbolu ya geçilir diye düşünüyorum bu durumda. İstiyorum ki bütün dostlar gelebilsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Biz 2 veya 3 kişi geleceğiz (kızımın okul programı daha belli olmadı). Cemo'nun dediği gibi araç olursa gelebileceğiz. Amasra'yı görmek için çooook erken yola çıkmamız gerekiyor sanırım. Yoksa Amasra gecesi görebileceğiz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
|
1-Cemo - kdz ereğli 2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul :SAFRANBOLU 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu : SAFRANBOLU 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa: SAFRANBOLU 8-H.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak : AMASRA 10- Habibe - Kocaeli :SAFRANBOLU 11- Eda06 ve çocuğu - Ankara 12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli : AMASRA 13- Preacox- İstanbul : AMASRA/SAFRANBOLU 14- Günüm ve oğlu - İstanbul : SAFRANBOLU 15- Zenfree-İstanbul : SAFRANBOLU 16- hayalciciftci-Ankara : SAFRANBOLU 17- Gülşen ve ailesi - Kırklareli |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Moderatör
|
Ankara'lı dostlardan ses seda yok mu, daha da yakınmış, hem de otobüs varmış. Kalabalık bir toplantı yapabilsek keşke. Sitemizde yazıştığımız ama henüz tanışamadığımız dostlarla buluşmak çok güzel olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Passion , oylamanın daha fazla uzatılmaması gerekiyor kanımca .Arkadaşlar Safranboluyu istiyor bu bağlamda kesin yerin Safranbolu olduğunu evsahibesi olmanız bağlamında duyurmanızı rica ediyorum. Gayet demokratik bir toplantı planı oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
Evet Arkadaşlar yerimiz belli oldu. Safranbolu. Tarih için fikirleri bekliyoruz o zaman. Bayram haftası 1. hafta: 4-5 ekim 2. hafta: 11-12 Ekim 3.hafta: 18-19 Ekim Cemo sen 2. haftayı kastediyorsun anladığım kadarıyla. 1- Cemo : 2. hafta 2- Passion : 1. hafta veya 3. hafta ( ikisi de olabilir) 3- Devam edelim arkadaşlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Nöbetime bakmam lazım.Ona göre yazarım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
|
Cemo'cum , seninle konuşmamıza istinaden, düzeltiyorum istediğin tarihi. Bayram haftası 1. hafta: 4-5 ekim 2. hafta: 11-12 Ekim 3.hafta: 18-19 Ekim 1- Cemo : 3. hafta 2- Passion :1. hafta veya 3. hafta ( ikisi de olabilir) 3-Sebo : 3. hafta 4- |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı:
Cennet Safranboluda yapılacak toplantı eminim harika geçecek bizlerde burdan resim resim diye yanıp tutuşacağıza benziyor. Bana sorarsanız Cemo çok haklı. Herkesin özel proğramını ayarlaması için en önemli şey tarih diye düşündüm bir an. Sevgiyle Kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Oğuzhan, Güler hanım ve eşi, Lalezar78, H.pinar, Habibe, Eda06 ve çocuğu, Step Floribunda , eşi ve çocukları, Günüm ve oğlu, Zenfree, hayalciciftci, Gülşen ve ailesi, Sebahattin Sargın. Tarih konusunda tercih belirtmeyen arkadaşlar, sizi bekliyoruz. Düzenleyen ephesos : 16-09-2008 saat 23:19 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-09-2008
|
Herkese Merhabalar; benim icin bir aksilik cikmazsa 3 hafta uygun gibi... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
1-cemo 3.hafta 2-Passion 1.veya3.hahta 3-sebo 3.hafta 4-gülşen 2.veya3.hafta 5-preacox-ephesos 3.hafta 6-Step Floribunda 3. hafta 7- Evet arkadaşlar! Nerdesiniz? Hadi tarihle ilgili tercihlerinizi bekliyoruuuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar, üçüncü hafta ile sanırım 18-19 Ekim tarihini kastediyorsunuz değil mi? Biz emekli takımına uyar, madem Sebo'da o tarih diyor. Bir de bizimle gelmeyi plânlıyan arkadaşımız Habibe'nin fikrini almamız gerekiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Ağaç Dostu
|
Araç ayarlanırsa süper olur. Arkadaşlar kabul ederseniz size süpriz yapıp gelebilirim. 1-Cemo - kdz ereğli 2-Oğuzhan-karabük 3-Güler hanım ve eşi-istanbul :SAFRANBOLU 4-Powered -Zonguldak 5-Passion -Safranbolu : SAFRANBOLU 6-Lalezar78-Karabük 7-Sebahattin Sargın-Bursa: SAFRANBOLU 8-H.pinar-İstanbul 9-ephesos-Zonguldak : AMASRA 10- Habibe - Kocaeli :SAFRANBOLU 11- Eda06 ve çocuğu - Ankara 12-Step Floribunda , eşi ve çocukları - Kdz. Ereğli : AMASRA 13- Preacox- İstanbul : AMASRA/SAFRANBOLU 14- Günüm ve oğlu - İstanbul : SAFRANBOLU 15- Zenfree-İstanbul : SAFRANBOLU 16- hayalciciftci-Ankara : SAFRANBOLU 17- Gülşen ve ailesi - Kırklareli 18-Eylems-İstanbul:Yer ve tarih farketmez çoğunluğa uyarım. Joker olarak değerlendirebilirsiniz ![]() Cemo, bu sefer gelmek tam farz oldu sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Arkadaşlar burayı hareketlendirelim artık..Bayram kapıda..Tarih herkes için uygun mu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|