View Single Post
Eski 08-07-2012, 18:15   #474
kelebek çalısı
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2008
Şehir: -
Mesajlar: 3,601
Değişik tatlar ve aromaları mutfağında kullanmaktan hoşlananlar, yeni lezzet deneyimlerine açık olanlar, eğer bahçenizde yeterince bol latin çiçeğiniz varsa, henüz yeşil iken toplayacağınız tohumlarından kapari turşusu benzeri bir turşu yapabilirsiniz.

Ben kapari turşusunu severim. Eğer yeterli derecede tohum oluşumu gözlemlersem latin tohumlarından turşuyu denemekten çekinmem. Küçük bir kavanoz çıksa keşke ne güzel olur.

Latinler de hem göze hem mideye hitap ediyor doğrusu .

kelebek çalısı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön