View Single Post
Eski 07-07-2012, 01:55   #40
Sudenur
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-01-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,397
Sevgili Güler hanımın önerisini harfi harfine uygulayıp çim zemine delikler açtım tüm gün. Tırmığın üzerine bastırmaya çalışırken küçük bir kaza atlatsam da işlem bittiğinde fazlasıyla mutluydum. Sayın s.serdar'ın düzeneğinden yaptırtmak gerek eşime. http://www.agaclar.net/forum/attachm...34264844-9.jpg

Yarın gece kısmetse tatile çıkıyoruz ama her senenin aksine hiç hevesli değilim bu yaz, aklım bahçem de kalacak. Çimler sararıp kuruyacaklar diye öyle endişe ediyorum ki, yan komşumu sıkı sıkı tembihleyip en fazla bir saat açık tutmasını rica ettim fıskiyeleri, bu işlem içinde Serdar beyin düzeneğini kopyalamayı yazdım aklımın bir köşesine. Yapılacaklar listem epeyce uzadı, eşim bu işe ne der bilmem?

Bu akşam üzeri görüntülediğim minyatür güllerim şu an için bahçemin en güzel köşesi. Resim kalitesi pek iyi çıkmamış, yavruağzı rengindeler.
Name:  P7060072.jpg
Views: 2104
Size:  67.0 KB

Bunlar da bir gün evvel yürüyüş yaparken komşu sitede gördüğüm latin çiçekleri. Tohum isteyeceğim mevsim sonunda.
Name:  P7040032.jpg
Views: 2188
Size:  72.0 KB

Sevgili gilan, burada olmadığım günlerde uğrarsınız düşüncesiyle bu not sizin için. Ağaç diplerini henüz genişletemedim çünkü malç malzemem yoktu. Sevgili İlksenÖztürk'ün önerisini uygulayarak çiçeklerle mi renklendirsek ağaç diplerini ne dersiniz? Ortancaları mı alsam uzun çamın altına, hem ışık alırlar hem de malç malzemesi onların köklerine de iyi gelir diye düşündüm? Sizin fikriniz ne olur? Sağlıcakla kalınız.

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön