View Single Post
Eski 30-06-2012, 07:48   #7
seromania
Yeni Üye
 
seromania's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-11-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 17
İki Yavru Kedinin Üçüncü Yavru Kediye Alışması

Merhaba ağaçlar.net kullanıcıları, ilk iki kardeş yavrumun birbirine alışmasında büyük rol oynadınız, hepinize çok teşekkür ederim. Ama şimdi işin içine 3. bir kedi girdi. Sokaktan bulduk, gözü hastaydı. Veterinere falan götürdük, neyse şu an hasta değil. Şimdi yatak odasında kalıyor. Damalı ile Tüylü ise evin her tarafında! Sorun, (bu arada yeni gelen kedinin adı yok, tekir diyoruz)Tekir'in Damalı ve Tüylü'ye alışmasında. Bunları yanyana getirince, Damalı ve Tüylü'nün alışmasında olduğu gibi hiç kavga etmediler. Tam tersine, Damalı uyumaya başlıyor, Tüylü tedirgin oluyor. Çünkü Tüylü de kız, Tekir de kız. Taht kavgası gibi bir durum olarak algıladılar kanımca. Ama genelde uyuyorlar. Yani gerçekten!
Şimdi benim anlamadığım şu, Damalı ve Tüylü'nün alışması şöyle olmuştu: Damalı her gördüğünde Tüylü'yü tehdit ediyor, ve Tüylü de Damalı'yı ger gördüğünde tehdit ediyordu ve kavga ediyorlardı. Kavgaları yavaş yavaş oyuna dönmeye başladı ve tehditler sona erdi. Öyle arkadaş oldular.
Ama Tekir bunlarla iletişime de geçmiyor nasıl arkadaş olacaklar anlamadım!

Okuduğunuz ve ilgilendiğiniz için çok teşekkür ediyorum, tavsiyelerini de sabırsızlıkla bekliyorum. Hepinize hayırlı günler dileğiyle ağaçlar.net!

seromania Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön