View Single Post
Eski 26-06-2012, 14:04   #332
Doğayla Barış
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-01-2009
Şehir: MARMARİS
Mesajlar: 970
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi rhepsag67 Mesajı Göster
Sevgili Doğayla Barış, çocuklarla iç içe böyle güzel bir çalışmaların içerisinde olmak, ne büyük bir mutluluk olsa gerek. Böyle güzel ve faydalı çalışmalarından dolayı, bu güzel çocuklarımız ile gurur duydum, harikalar. Çok güzel çalışmalara imzalar atıyorsunuz, canı gönülden tebrik ederim sizleri

Pazar günü, Kdz.Ereğli Tarih Doğa ve Kültürünü Yaşatma Derneğinin düzenlemiş olduğu doğa gesizine katıldık, muhteşemdi. Su değirmeninde gözümüzün önünde öğütülmüş mısır unundan aldık. Doğanın bizlere sunmuş olduğu kütür kütür kirazlarından, eriklerinden yedik. O mis kokulu kekiklerinden topladık. Kızlar deresinde, tahta köprülerden geçtik. Güneşli şelalerinin güzelliklerinde serinledik. Meşe ve söğüt ağaçları altında yürüdük. O yemyeşil doğal örtü üzerinde, içimizde büyük esenlik hissettik.

Suyu bilgeler severmiş, dağları erdemliler
Hep merak ederdim, manastırları, tekkeleri neden dağların tepelerine yaparlar diye?
Dağlar ve deniz kenarları, negatif iyonlarının bolca olduğu yerlermiş.

Negatif iyonlar bizim soluduğumuz, kokusu ve tadı olmayan moleküllerdir. Yüksek konsantrasyonlarda doğada dağ, şelale, deniz kenarı ve ormanlarda bulunur, insanların kendilerini yenilenmiş hissetmelerine, daha enerjik olmalarına yol açar ve bu da stresi, depresyonu azaltır.

Selam ve sevgilerimle...

Harikasınız,sizin bahçemin vazgeçilmez iyonlarından biri olduğunuzu itiraf ediyorum
Güzel dostlar, güzel paylaşımlar insana kendini çok iyi hissettiriyor. iyi ki varsınız. Sevgilerimle.

Doğayla Barış Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön