View Single Post
Eski 25-06-2012, 15:41   #115
hosseda
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 12-09-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 1,324
Teşekkürler Haşim bey ancak çok vakit geçti alıntı yaptığınız uğraşıların üzerinden. Daha evvelde yazdım tek hedefim var artık köy fırınında büryan kebabının lezzetini yakalayabilmek. Çok lezzetli etler çıkarabiliyorum fırından, ağırlanan her misafir bir daha gelecez kaçışın yok demeye başladı ancak tayin ettiğim hedefe ulaşamadım henüz. Et işini hallettikten sonra sırada hamur açmasını öğrenmek ve pideyi de kendi fırınımızda yapmak var. O noktaya geldiğimde misafir ağırlamakta çok kolaylaşacak;
Et, sıcak pide ve bol domates söğüş...

hosseda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön