View Single Post
Eski 25-04-2007, 15:30   #86
hfz
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 06-02-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 810
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi habibe Mesajı Göster
Hfz evet. Bundan sonra bakımları çok önemli. Yolladığın fideleri ne zaman ekelim. Dokunmaya korkuyorum ya bir şey olursa...
Sevgili Cevizağacı ve Habibe,

Vitamin konusunda sanırım yardımcı olamayacağım.

Çünki ben çiçeklerime Mikrobiyel Tarım ile ilgilenen arkadaşımın ofisindeki çiçekleri için hazırladığı vitamin karışımını kullanıyorum.. Bu vitamini vermeden 2-3 gün önce de toz Hümik Asit kullanıyorum. Aslında sizleri yanlış yönlendirmek de istemem.. Mine Hanım'a sorsak daha iyi olur sanırım.. Bir de başından itibaren Ful forumunu tekrar okuyayım.. Belki yazılmıştır da şu an aklımıza gelmemiştir..

Bu arada limontuzlu suyu ve demirsülfatı da kullanmaya başladım burada okuduğumdan bu yana. Onlar da bakımında çok iyi oldu.. Forumda yazıyor bu tarif.

Fideleri saksılarına hemen geçirebilirsiniz.. Köklerine hava aldırmadığınız sürece sorun olmaz sanırım.. Bu arada benimkinde sürekli örümcek ağcıkları oluşuyor. Her gün bakıyorum var mı diye.. Bugün sarımsaklı su yapıp püskürtme ile yıkadım onu.. Bu konuda dikkatli olursanız iyi olur..

Benim yardımcı olamadığım, eksik olduğum yerleri, bilen arkadaşlar da yazarlarsa ben de çok sevinirim.. Çünki ben de pek çok şeyi sitemizden öğreniyorum..

hfz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön