View Single Post
Eski 07-06-2012, 18:49   #17
arapsabunu
Ağaç Dostu
 
arapsabunu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-04-2012
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 168
Sayın kelebek çalısı,

Bir kaç gün önce TRT'de bir programda simidin nasıl yapıldığına denk gelmiştim, evvelsi gün de pencereye koştum ama yetişemedim yanık sesli simitçiye Sonra dün forumda karşıma çıkmaz mı simitleriniz)) 6 aylık da hamile olmak eklenince bunlara...

Bu sabah erkenden denedim tarifinizi, mayalanma süresini işlerim nedeniyle biraz fazla uzun tutmaktan başka yaptığım tek farklı şey turbo olmayan fırınımda önce 180 sonlara doğru da 200 derecede pişirmekti. Severek yedik, tarif defterimize kaydettik.

Önerilerime gelince 125 ml suyu yarım bardak olarak koydum, ölçecek bir şey olmadığından, yeterli oldu. Bir de kalabalık ailelere az gelebilir bu ölçüler)

Size teşekkür etmek istedim sayın kelebek çalısı, tüm simitseverlere de sevgiler...

arapsabunu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön