View Single Post
Eski 06-06-2012, 12:49   #55
syılmaz
Ağaç Dostu
 
syılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-01-2012
Şehir: Antalya
Mesajlar: 405
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sn.Syılmaz, Sanırım burada bir yanılgı var. Ortada olan tek bir rapor değil, iki ayrı rapor, dolayısıyla da iki ayrı numune ve iki ayrı tahlil söz konusu.
Eğer öyle ise tabi ki niye iki ayrı raporda farklı sonuç var sorusu haklı bir soru. Tarım Bakanlığı mutlaka bir açıklama yapar diye düşünüyorum.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Sanırım bunu da yanlış anlamış olabilirsiniz. Tavuk eti işledikten sonra dana eti işleniyor ve arada iyi temizlik yapılmadığından dolayıı dana eti olması gereken sosiste tavuk eti tesbit ediliyor ise beni en çok rahatsız eden şey bulunan tavuk eti değil, arada yeterince temizlik yapılmamış olmasıdır. Bu durumda mikrobiyal kontaminasyon haydi haydi oluyor demek ki. Bu sebepten özrü kabahatinden büyük diyorum
Yok bu kısmı yanlış anlamadım.


Düzenleyen syılmaz : 06-06-2012 saat 12:52 Neden: İlave
syılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön