View Single Post
Eski 06-06-2012, 10:19   #35
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi syılmaz Mesajı Göster
...
Velhasıl cahil bir milletiz. Bu konu ile de alakalı yazdığım son mesajdır. İster Pınar iftiraya uğramış olsun, ister gerçekten sahtekarlık yapmış olsun. Derdim Pınar değil, derdim bu milletin nasıl bu kadar kolay yönlendirmeye gelebildiği. Gerçeği araştırma ihtiyacı hissetmeden, bu kadar kolay her denilene inanabilmesi.
Peki, gerçek nedir acaba?

Gazetelerde çıkan ve "iddia" olarak adlandırdığınız haber pek öyle e-mail'ler ile yayılan asparagas şeylere benzemiyor.

Gazeteler haberi kamuoyuduyuru.tarim.gov.tr adresinden aynen almışlar. Bu adres de görüldüğü kadarıyla gayet resmi.

Şayet resmi kurum tahlilde yanlışlık yapmamış ise ifade son derece net, "Kanatlı Eti Tespiti" deniyor. Az ya da çok olması, bir şekilde bulaşmış olması ya da olmaması durumu değiştirmiyor. Aynı tesiste kanatlı eti işlenmesi sonucu bulaşıklık savunması ise bana "özrü kabahatinden büyük" gibi geldi. Demek ki, bir sürü kalite belgesine sahip "güzide" bir işletmenin yiyecekteki hijyen anlayışı bu kadar. Tesbit edilecek kadar kanatlı eti bulaşıyor ise, başka neler bulaşmaz?

Bu firma benzer şaşkınlığı sütteki GDO'lu girdide de yaptıydı. Sormuştuk süt aldığınız inekler GDO'lu yem tüketiyor mu diye. Hayır, biz yemlerimizi Çamlı'dan alıyoruz dediler. Çamlıya sorduk, bakanlığın izin verdiği ithal girdileri kulanıyoruz dediler

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön