View Single Post
Eski 19-05-2012, 14:44   #3
serkan_istanbul
Ağaç Dostu
 
serkan_istanbul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-10-2010
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,154
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sargonx Mesajı Göster
Merhaba, bir şeyi gerçekten merak ediyorum: yanıtlar sadece övgü, iltifat mı içermek zorunda? Herkes o modda birşeyler yazıyor bu forumda, sanki gizli bir mutabakat var üyelerin aralarında...

Ellerinize emeğinize sağlık, ancak ben orijinal bir durum göremedim...

Çok fazla tür bakmak istiyor ama şu peyzaj olayını es geçiyorsunuz gibi geldi bana. Bu durumda kalabalıklık kaçınılmaz.

Çeşidi azaltıp sadeliğin gücünü kullanın derim ben..!

Selamlar,
Öncelikle konu aslında burada yazılmaya bilirdi üyeler tanışıyor tartışıyor bölümü var. Haddim olmayarak cevap vereyim. Yanıtlar aslında insanların heveslerinin kırılmaması adına bu şekilde yazılıyo. Fakat olumsuzluklarda dile getiriliyo artı sizin yaptığınız gibi eleştiriliyorda. Aslında sizin göremediğiniz durum orjinal. bir bitki delisinin yaptıkları, hepimiz bu sitede genel de bitki delisiyiz. Koyacak yer bulamayıp heryere bitkileri kendi zevkimize göre yerleştiriyoruz. siz sadelikten yanasınız mesela ben sevmiyorum sadeliği. Kalabalık bitki gurupları hoşuma gidiyor. peyzaj dediğinizde göze hoş görünmesi sanırım ama dediğim gibi peyzaj bile kişiden kişiye değişiyo. kimi sade kimi kalabalık ve bazısıda taş duvarlar yapma çiçekler. yani sadelik herkes için güç deil.

Birde sizin kendinize ait bir sayfanız yok. Merak ettim şimdi sizin peyzaj yaptığınız yeri. Artı bakın sitede eleştiride oluyo ben sizi eleştirdim cevapta verdim. Kırmadan kırılmadan her türlü eleştiriye saygı çerçevesinde açık sitemiz. bizi merakta bırakmayın peyzaj yaptığınız yerin resimlerini bekliycez sayfanızda henüz yok ama açarsınız elbette. sevgi ve saygılarımla. Haddimi aştıysam özür dilerim.

serkan_istanbul Çevrimdışı   Başa Dön