View Single Post
Eski 13-05-2012, 19:04   #33
Tika
Ağaç Dostu
 
Tika's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-09-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 851
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kedi Tırnağı Mesajı Göster
Renk şöleni gibi. Yapı market satışlarında karşılaşıyorduk hep. Şu peşinde koşulan sardunyaları göreyim dedim. Çok güzel olmuş balkonunuz. Sukulent tuzağı sanırım sizi de yavaş yavaş içine çekiyor Bu arada, o balkonun demirlerine askılı saksılardan kaç tane sığar, duvarlar var, çamaşır iplerine de asılır. Benden uyarması; ben balkona giremiyorum artık, onlara terk ettim. Güya balkonumda çiçekler içinde sefahat süreyim diyordum ama adım atamıyorum artık))
Sardunyalarima kavustum,evet.Ceylanlardan istiyorum diye yazmistim.Nihayet istedigim ceylanlar benim oldu.Bu arada balkon icin guzel fikir verdiniz bana.
Sukulentlere tutuldum evet.Carsamba yine Bauhaus'a ugrayacagim.Yavas yavas toplamaya calisacagim.Ceylanlara baktigim sirada harika bir tane vardi,almadim.Simdi her yerde onu ariyorum.

Bugun okuldaki ogretmen arkadaslardan birisi,bana buyuk bir saksida seflera hediye etti.Benim cicek sevdigimi biliyor.Koklendirip buyuttugu bir tanesini sagolsun bana verdi.Cok sevindim tabii,mutlu mutlu getirdim eve.Salonda yeni yerine yerlestirdim.

Kendime bugun hediye olarak paskalya kaktusu ve dua cicegi aldim Carrefour'dan.Kaktus 4,90. Dua cicegi 5,90 di.Anneler gunu icin getirmisler sanirim.Tesadufen gordum,zaten ben gordugumde de cok az cicek kalmisti.

Tika Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön