View Single Post
Eski 08-05-2012, 12:24   #1
bige
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 14-04-2012
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 1
Firma alışveriş şikayetleri

Öncelikle merhaba yeni üye olduğum için cevabım doğru yere ulaşabilecek mi bilemiyorum, ancak smoothgarden markasını görünce dayanamadım. Şimdiden sürçülisan edersem affola.

Bu yıl zengarden'den birbirinden güzel tohumlar aldım, çoğunluğu güneşle çimlenen türlerdi. Her yıl olduğu gibi tohumlarım eksiksiz şekilde elime ulaştı, kargo bedelide makul orandaydı.

Tohumlarımı sipariş ederken smoothgarden firmasını keşfettim, oradan da tohumları ekebileceğim aparatları sipariş ettim. Günler geçmesine rağmen smoothgardendan haber yoktu en sonunda telefonla kendilerine ulaştım.

Bana siparişimin yanlışlıkla manisaya gittiğini söylediler (ben Gökçeada da yaşamama rağmen) birkaç gün içerisinde ürünlerimin elimde olacağını söylediler. Telefonda tohumların zamanının geçeceğinden endişeli olduğumu anlattım, onlarda fazla sürmeyeceğini söylediler.

Neyse günler sonra (yaklaşık bir hafta on gün) ürünler elime ulaştı. Kargo fiyatı olarak elli liraya yakın ücreti vardı. Ürünleri almaktan başka şansım yoktu çünkü tohum zamanı gitgide geçiyordu. (kargo şirketi tanıdık olduğu için para almadılar, bunda bir yanlışlık vardır ilk önce çözün sonra ödeyin dediler).

Büyük bir heyecanla ürünleri açtığımda büyük bir hayal kırıklığı yaşadım bana gelen ürünler bambaşka şeylerdi. Ben şişen tablet isterken onlar beyaz pamuk gibi bir şey gönderdiler. İstediğim saksılar ise 8lik yerine küçücük boyutlarda olanlarındandı ve ben bu siteden 50 liranın çok üstünde alış veriş yapmıştım.

Hemen firmayı aradım ana bir yanlışlık olduğunu özür dilediklerini gönderdikleri ürünlerin bana hediye kalmasını ve hemen kendi ürünlerimi göndereceklerini söylediler. Tabi 50 liralık kargo ücretini de ödeyeceklerini. Ürünler yine gelmedi tabi tekrar mail attığımda bu iş çok uzadı ne gönderdiysek onu kullanın dediler. Gönderdikleri bir haftaya kalmadan küflendi tabi tohumlarım da çöp oldu. hala kargoyu öderler diye bekliyorum ancak ses seda yok.

O yüzden ne olur bu firmadan bir şey sipariş ettiğinizde 2 kere düşünün. Hepinize bol çiçekli günler dilerim.

bige Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön